Şimdi Ara

BEYLER Bİ YARDIM EDİN(KİŞİSEL SORUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım.Liseli değilim.Boyum 1.72 falan.Kilo olarak 85-90 arası değişiyorum.Sorun şu ki çok fazla göbeğim olmadığı halde kilom baya bi fazla.Bütün yağlar bel-diz bölgesine çıkışmış durumda.Bu durum büyük sıkıntı yaratıyor bana.Mesela bi ortama gidicem üstüme sadece tişört giyemiyorum.Üstüne mutlaka gömlek falan giymem gerekiyor.Kızlarla sohbet ederken sürekli aklıma bu sorun geliyor ve sohbeti ilerletemiyorum.İnternette araştırmama rağmen bu konu hakkında pek fazla bir şey bulamadım.Zayıflamak istiyorum.Çok fazla olanağım var.Hergün havuza girebilirim,fitness a gidebilirim,haftada 2 gün saunaya girme imkanım var.Bi sorunda buda baş gösteriyo.Spor yaparken yine rahat olamıyorum.Bel-diz arası bölgem baya rahatsız edyor beni.Bu sorunun üstesinden zayıflayarak gelme imkanım var ama spor yaparken rahat edemiyorum.Bu kiloyu almamın sebebi de knight online oynamam.Lise 2 nin yazında oyuna başlamadan önce fiziki görüntüm gayet yerindeydi.Oyuna başladım bir ayda 20 kilo birden aldım.Sürekli pc başında yemek yedim,oyun oynadım.Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?

• Body gidebilirsin.Vücüdündaki yağlar kasa dönüşür kızlara hava atarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.