Bildirim
BEYLER BİBAKIN LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
http://www.medalistonline.com:8080/ dan uyelik alıp girebilirsin vesion u 1.7.0 realmlist i medalistonline.com -
daha fazlasına burdan ulaşabilirsin
www.wowstatus.net -
En iyi wow serveriwww.playnetim.com -
saol dostum -
En iyi wow serveri orjinal serverdir. Oynadiginiz oyunu wow zannediyorsunuz. 10 kisiyle Onyxia(level 500) kesmek güzel birsey olsa gerek. -
Orjinal serverde 10 kişiyle değil Onyxia yı kesmek, onun olduğu zindana bile yaklaşamazsınız -
nihaha bnm oynadıım serverda onyxia yı cnm sıkıldıkça tek başıma kesiodum..ama zamanla bayıyo bildiriim..zate onyxia burning steppes in ortasında dolaşıodu.. -
YUH ! -
ya arkadaşlar ben bi world of warcraft cd'si aldım ama yüklerken sorun verdi niye?
16 Ekim 2005, 0:13:14
--------------------------------------------------------------------------------
ya arkadaşlar ben bi world of warcraft cd'si aldım ama yüklerken sorun verdi niye?
-
ne biçm soru ya :) benim bilgisayarım var ama açılmıyor der gibi bişi olmuş bu :) ne gibi hata veriyor söle bari
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X