Şimdi Ara

Beyler Bir Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle ben body sporuna başladım.Fakat kilo alamadım kilom 56 boyum 185 yani çok zayıfım carbomass karbonhidrat tozu denedim fakat düzenli içimedim çünki bir süre sonra midemde ağrılar oldu.Şimdi ben aminoasit hapı ile kilo alabilirmiyim.Eger bilen veya kullanan biri varsa yazabilirmi.Şimdiden dh yazarlarına teşekkür ederim.

• aminoasit kilo yapmaz boşa alma..

şimdi öncelikle yaşam tarzın nedir? beslenme düzenin nasıldır vs bunları söylemen lazım. tabii yaş da.

ama genel olarak yapman gerekenler, protein ağırlıklı beslenmek. et,süt,yumurta,beyaz peynir,balık,yulaf vs gibi besinlerin hayatında çok büyük rol oynaması lazım.

antremanlardan 1-2 saat öncesine kadar makarna veya pilav ile bolca karbonhidrat alman, antremandan hemen sonra bir whey protein tozu kullanman, 40 45 dk sonra da pilav+tavuk, veya tonbalığı kırmızı et gibi besinler tüketmen gerek. yani yiyeceksin dostum düzenli ve sağlıklı şekilde yiyeceksin. paraya kıyacaksın özellikle bu spor masraflı bir spor çünkü. aylık salon taksidin 70-100 liraysa, yiyecek içecek masrafın 130-150 lirayı bulmalı. (protein tozu vs gibi ek gıdalar dışında)

ki bu orta düzey bir sporcu için. bu işin hakkını verenler sırf beslenmeye 200 300 lira harcıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.