DAHA DEMİN Bİ APOS PARTY E GİRDİM VE 41 LEVEL DAN 44 E KADAR KASILDIM... SONRA PARTY DEN ATTILAR VE BASKA Bİ PARTY ALDI BENİ VE CEKTİ... DTS PARTY SİYDİ %5 OLUP CIKICAM OYUNDAN DEDİM...SONRA Bİ ADAM ALDILAR PARTY E... ADI of1u ARKADAS ZAMANINDA GLYPDONT OLUP TP NİN USTUNE OTURMUSTU O YUZDEN ARAMIZDA SOLE Bİ DURUM GECTİ...
-amk nie tp ye yation -malmısın la -si@
SONRA ARKADAS TRANSFORMATİON SCROLL BASTI VE BENİ URUK HAİ LERİN HEMEN YANINA CEKTİ... BEN HEMEN KALKTIM TABİ...KENDİME TAM GELMİSKEN GOLEMLERE CEKTİ... BANA %10 EX HİCBİ SEKİLDE KOYMAZ... AMA DİKKAT EDİN O ADAMA... saygılar...
Serwer?
pffffffffffff forumda küfür etmeee öle insanlar cok war bizde biliyoruz küfür etme!
quote:
Orjinalden alıntı: facetoface
Serwer?
Manes..
benim cok basıma geldi bosver ama daha lwl eziq oldugu için bisey olmuyo.ama 60dan sonraki adamlara yapıyolar bunu sinir oluyorum.
beyler isteyen istedigi kadar yapsın bunu biz bu kişileri biliyoz ts kagıdı satıcıya geldi gidip 1 tane kagıt alın ve istediginiz yatırın ama ben 60 lwl priestım , daha şu ana kadar 1 kere bile yatmadım bi seferinde golame çektiler 100 den döndüm 1 seferinde orc lara çektiler town attım 3 . ise adamların patyden biri ben towna çekti
Artık oyunu sevmemeye basladım.cünkü TRANSFORMATİON SCROLL kağıtları sudriyelerdede satılıyo.Bütün büyücüler kağıtları alıp golem e yada harpiye cekiyolar
sen niye adama küfüe ettin hem suçlusun hemde topic açıyon dikkat edin diye adama küfür etmişin sana az bile yapmışlar
bence de sen adama kufur etmıssın adam da senı oldurmek ıcın cekmıstır bu kadar basit
yani bu konuyu bu kadar büyütmene gerenk yok
ula o deilde benim lwl 50 elimde i.b +6 var beni aposa almıolar seni nasıl aldılar hayret ettim valla
quote:
Orjinalden alıntı: baris01
ula o deilde benim lwl 50 elimde i.b +6 var beni aposa almıolar seni nasıl aldılar hayret ettim valla
arkadasıdır (kesın) ya da para ıle kastırmıstır kendını... belkıde yalan solemıstır kendını yuksek lvl dıe tanıtmıstır ya da party baskanı iii biridir almıstır mage yoktur almıstır (lr mage tabı)hersey olabılır.
sey kardes bu ejderler sans a bir yeremi düsüyo?
Server neresi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme