Bildirim
beyler bir sorunum var
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o zaman klavyedeki bir tuşa bas -
Arkada çalışan programları kontrol et.Lolü sil tekrar yükle.Ekran kartı güncelleştirmeleri vs yap.İşe yaramazsa tek yol format gibi :( -
yav ayarlardan mı oldu yoksa virus gibi bişeymi yedim bilmiom formatta atma taraftarı değilim bi şekil idare etçez artık options a baktım orda da düzelticek bişey yok bu izleme dalgasından beri böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta5959
yav ayarlardan mı oldu yoksa virus gibi bişeymi yedim bilmiom formatta atma taraftarı değilim bi şekil idare etçez artık options a baktım orda da düzelticek bişey yok bu izleme dalgasından beri böyle
repair yap.
bende sag ust ikinci turret a vuramiyor gozukuyorum. a+sag clik yapinca saldiriyor sadece -
repair nasıl yapıcam -
arkadaslar sadece LOL e özgü değilmiş diğer oyunlardada oluyormuş,repairle duzelıcegını sanmıorum -
quote:
Orijinalden alıntı: _Prospect_
AHAHAHAHAHAH YANLIS HESAPTAN YAZDIN MUAHAHAHA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X