quote:Orijinalden alıntı: Only Heineken beyler mesajlarınızı yeni görüyorum bazı şeyler yapmamızı isteyen olmuş bi dahaki sefere artık.bisikletli et ete degmeli diğeri benim.foto çekindigimiz ss de geliyor birazdan tamamdır
quote:Orijinalden alıntı: YumukluSucurta bekliyoz ben yerimden kalkip wc ye gitmeye üseniom sen neler yapion öle :P
quote:Orijinalden alıntı: redpaw66 beyler bi daha sefere çıkarıp yola vurun böyle kuru kuru olmuyor Jackass mı sandın la bizi
quote:Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli quote:Orijinalden alıntı: redpaw66 beyler bi daha sefere çıkarıp yola vurun böyle kuru kuru olmuyor Jackass mı sandın la bizi ondan ne eksiginiz var kardeşim babayigit adamlarsınız maşallah
quote:Orijinalden alıntı: Or_By bu kamera ne kamaerası nerede duruyor işyeri filan mı? hayır bu kamera istanbul büyükşehir belediyesinin bir hizmeti turist kamerları diye geçiyor... ahan da orjinal sayfası : http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/turistik_kameralar.aspx
quote:Orijinalden alıntı: redpaw66 quote:Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli quote:Orijinalden alıntı: redpaw66 beyler bi daha sefere çıkarıp yola vurun böyle kuru kuru olmuyor Jackass mı sandın la bizi ondan ne eksiginiz var kardeşim babayigit adamlarsınız maşallah Allaha şükür bi eksiğimiz yok da toplum anlayışı farklı bizi taksime gömerler
quote:Orijinalden alıntı: mcjacky HOCAM AMAÇ NE? Hocam benim amacım bisiklete binmek... zaten sürekli biniyorum arasıra böyle eğlendiriyoz çocukları fena mı işte... Yoksa devleti kurtarıp ekonomiyi güçlendirecez gibi bir iddiamız yok... Can sıkıntısından geyik işler yapıyoz işte... Kaveye gitmekten iyiddir...
quote:Orijinalden alıntı: JUSTIN Yine mi kartonnnnnnnnnnnnnnnnnn? Soyunsaydın bu sefer Onu da yazın yaparız...