Zamanında 3-5 hareketlenirdi 2-3 kişi dışında bilgili olan yok.
Ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Kimse bakmıyo artık PSP bölümüne.
bence artık gelsin psp 2. altı yıl mı ne oldu 7. yıla doğru gidiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr
nasıl yani.Anlamadım.
PSP bölümünde pek hareket yok ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr
nasıl yani.Anlamadım.
PSP, 12 Aralık 2004 tarihinde piyasaya çıktı. Onu kastediyor sanırım. 6 yıl olmuş...
Go ???
evet çıkış tarihinden bassediyordum.
quote:
Go ???
Go'nun gelişmişlik olarak dahili hafızası harici pek birşeyi yok hatta hiçbirşeyi yok.Bizim demek istediğimiz 600mhz işlemcili 128mb ekran kartlı 128 nand a sahip divx oynatabilen daha kaliteli bir alet.
quote:
Go ???
PSP Go dediğin cihazla PSP 1000, PSP 2000, PSP 3000 donanımsal olarak aynı cihazlar.
Bencede artık tamamen yeni donanımla ve oyunlarla PSP 2 gelmeli.
Nintendonun 3DS atagina karsilik gelecektri Sony cephesidnen buyuk muhtemel.Ben bu yil bekliyorum PSP 2'yi.En azindan aciklanacaktir
PSP 2, muhtemelen Haziran ayındaki E3 2010'da duyurulacak.
dövseydiniz bari.Adamlar bunu çıkaralı daha ne kadar olmuş.Hemen geleceğini sanmam.
quote:
dövseydiniz bari.Adamlar bunu çıkaralı daha ne kadar olmuş.Hemen geleceğini sanmam.
vista'da çıkalı pek birşey olmamıştı ancak win 7 geldi.Vistanın ara sürüm olduğuda BİR GERÇEKTİ
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
vista'da çıkalı pek birşey olmamıştı ancak win 7 geldi.Vistanın ara sürüm olduğuda BİR GERÇEKTİ
Arkadaşım bana niye sinirleniyorsunuz sanki ben çıkarmıyorum psp 2 yi.Ben fikrimi söyledim sadece.Kendine gel.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
Arkadaşım bana niye sinirleniyorsunuz sanki ben çıkarmıyorum psp 2 yi.Ben fikrimi söyledim sadece.Kendine gel.
ne sinirlenmesi şurda sadece tartışıyoruz.Kusura bakma özür dilerim.
Bence psp 2 bu sene tanıtımı yapılıp yine bu sene çıkacaktır. Çünkü 3ds nin daha çıkmasina 1 yıl varken adamlar 3 boyulu bir el konsolu olduğunu açıkladilar. demekki psp 2 hakkında nintendo bilgiler edinmiş ve psp2 çıkmak üzere olduğundan nintendo erkenden bilgi vermekten çekinmemiş :D
psp go satılmadığı için ps3 içinde beleş dağıtılması planlanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: AlbertEinstein
psp go satılmadığı için ps3 içinde beleş dağıtılması planlanıyor
Nerde duydun?
olmaz oyle sey a,eger olursa da Sony cok buyuk bir zarar eder