Şimdi Ara

Beyler bozulmaması için sucuğu nasıl muhafaza etmeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
71.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman gazete kağıdına hafif bi şekilde sarıp buz dolabına koyuyorum beyler.. inşallah bozulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

o zaman gazete kağıdına hafif bi şekilde sarıp buz dolabına koyuyorum beyler.. inşallah bozulmaz

buzdolabına koyarken kağıda sarmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

quote:

o zaman gazete kağıdına hafif bi şekilde sarıp buz dolabına koyuyorum beyler.. inşallah bozulmaz

Öyle mi ? eyvallah dostum
  • Sucuğun markası neydi?

• tansaştan aldık işte 14 liraydı kilosu marka falan yok üstünde paketli falan degil yani eline aldın mı sucuğu et ete değiyor
  • quote:

tansaştan aldık işte 14 liraydı kilosu marka falan yok üstünde paketli falan degil yani eline aldın mı sucuğu et ete değiyor

sen nasıl bir sucuk aldın
  • Sucuk hemen bozulmaz. Sadece kestigini dolaba koy digerleri açıkta dursun bir sey olmaz. Ilk mesajlari gorunce hic sucuk gormediginizi dusundum
  • Bi dakka beyler Konu sahibi arkadaş biz normal sucuklar için bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

quote:

Gazeteye değil de, kağıt havluya sararak dolabın normal gözünde beklet kardeşim.

Bu arada, markette asılı olan sucuklar aylarca orda kalmıyor, üfürmeyin. O sucuklar sürekli satılıyor ve yerine yenileri geliyor. Ama siz hep aynı sanıyorsunuz

• quote:

tansaştan aldık işte 14 liraydı kilosu marka falan yok üstünde paketli falan degil yani eline aldın mı sucuğu et ete değiyor

forumda sucuklu dakikalar
  • Yurt dışında hava alanında bu tür yiyecekleri belirtmen gerekiyor sanırım problem olmaz inş. Çünkü geçen discoveryde gümrük vs ilgili bir program var adam Israilden geldim diyor zati sıkı bir şekilde aramam yapıldı demesine rahmen problem çıkarıyorlardı kısaca yiyecek sıkıntı olmasın.... Hayrlı yolculuklar şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Sucuk kolay kolay bozulmaz mı?

Evet bozulmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.