Şimdi Ara

Beyler bu aracı satın aldım sizce nasıl. (tecrübelerinize ihtiyacım var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fena araç değil 1.4 benzinlisini kullandım yakıt tüketimi de makul şehiriçi 7.5larda falan dolanır sakin kullanımda.

Zamanının en şık B segment aracıydı, hala da şık bence.

Ama bu fiyata cam tavanlı veya açılır kapanır cam tavanlı, dijital klimalı vs. özellikli versiyonunu alamaz mıydınız diye düşünmeden edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

bana biraz ufak gelmişti araba ve vites geçişleri zor debriyajı sertti, daha 100 küsür bindeydi benim kullandığım, o günden beri pejoyu sevmem.
    arkadaşın pejosu da daha 100bine gelmeden yakıt ibresi bozulmuş, yolda kalmış.
    bi kaç bin daha ekleyip 0 km palio alabilirdiniz.

0 km palio mu? Bu arkadaşın birkaç bin değil en az 12 bin lira eklemesi lazımdı 0 km palio için. Hem de donanımsız hali bu palionun fiyatı yani

palionun boşu 23 bin , bununla aynı donanımlısı 25 bin eder, pazarlıkla 23e alınır,
    206 ile 6 bin fark kalır ama 6 bin de az değil :)
    o zaman hayırlı olsun demek düşer :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

bana biraz ufak gelmişti araba ve vites geçişleri zor debriyajı sertti, daha 100 küsür bindeydi benim kullandığım, o günden beri pejoyu sevmem.
    arkadaşın pejosu da daha 100bine gelmeden yakıt ibresi bozulmuş, yolda kalmış.
    bi kaç bin daha ekleyip 0 km palio alabilirdiniz.

0 km palio mu? Bu arkadaşın birkaç bin değil en az 12 bin lira eklemesi lazımdı 0 km palio için. Hem de donanımsız hali bu palionun fiyatı yani

palionun boşu 23 bin , bununla aynı donanımlısı 25 bin eder, pazarlıkla 23e alınır,
    206 ile 6 bin fark kalır ama 6 bin de az değil :)
    o zaman hayırlı olsun demek düşer :)

Hocam yapmayın ya. Donanımlı palioyu pazarlıkla 25bine almanız mümkün mü hiç. Anca yetkili bayiide yakın akrabanız veya çok samimi tandığınız olacak da belki o zaman alabilirsiniz. Bu palionun en ucuzundan donanımlısı 30bin. Bu devirde kim kime 5bin lira indirim yapar? Nerdeyse baba oğul birbirini söğüşleyecek bir zaman diliminde yaşıyoruz. Sizi mantığa davet ediyorum.

• Bence pahalı ama 2004 olması fiyatı arttırıyor hayırlı olsun ...
  • Hayırlı olsun temiz bir araç almışsınız.Aracı biraz basarsanız çok hoş durur.
  • Yahu herkes sanki premium araca biniyor yorumlara gel

Arkadaşım güle güle kazasız belasız kullan, fotodan bir şey demek zor ama diri duruyor.

LPG konusunda diyebileceğim tek şey Türk veya Doğu Avrupa menşeili markalar yerine İtalyan bir markayı seçmen olur.

Eğer mod düşkünü birisiysen 206 RC 17" jantları oldukça yakışıyor bu araca yay kitiyle beraber, piyasada fazlasıyla ürün mevcut 206 için.

Yok daha mütevazi olsun istersen de 206 GTI alaşım jantları hoştur.

Yine gerçek xenon angel mercekli farları var 206'ların yapılabilir.

Ama bu haliyle bile benim sevdiğim bir araç 206 tasarım olarak, hayırlı olsun.
  • hepinizden allah razi olsun arkadaslar cok tesekkur ederim benimde hosuma gitti araba gercrkten saglam hicbi sikinti yaratmaz herhalde. Umarim 300 bin 400 bine kadar yol yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

hepinizden allah razi olsun arkadaslar cok tesekkur ederim benimde hosuma gitti araba gercrkten saglam hicbi sikinti yaratmaz herhalde. Umarim 300 bin 400 bine kadar yol yaparim

Araca tüp taktırmak buzdolabı almaya benzer hepsi iş görür mümkünse zavoli taktırın herhangi bir sorunda karşınızda muhattap birileri görürsünüz iş yerleri nezih olsun kurumsal gibi çalışan bir mekan olsun sanırım 1 yıl boyuncada ayar hortum yenileme gibi bakımlarda ücretsiz
  • Hayırlı olsun...Allah kaza bela göstermesin...
  • Aynısının otomatik viteslisi bir arkadaşımda var, gayet memnun. Bana içi biraz dar geldi, o kadar. Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun almışsınız artık arabayı araç gerçekten temiz duruyor.

Anlamadığım araç sarıldı ilan neden AKTİF
  • Madem aldınız artık ne desek boş. Ne yaptın sen o para ona verilir mi desek geri mi vereceksiniz? Almadan önce sormanız gerekirdi. Şimdi sadece hayırlı olsun diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 2 Mayıs 2012; 12:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

hepinizden allah razi olsun arkadaslar cok tesekkur ederim benimde hosuma gitti araba gercrkten saglam hicbi sikinti yaratmaz herhalde. Umarim 300 bin 400 bine kadar yol yaparim

bir müşteri için tanıdık aracılı ile motoruna baktırdım 4 4 lük dedi...
    fiyatta anlaşammışlar... sonra şehir dışındayım demiş..kısmet size imiş..allah kaza bela vermesin
  • Ekonomik bir araç almışsınız.Uzun yıllar masrafsız binersiniz umarım.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

güvenli bir araba degil.

3 ay önce eniştem bu arabayla kaza yaptı. 2011 megane hb ile kafa kafaya girdiler. megane sürücüsünde hiç birşey yoktu iç mekan tamamen korunmuştu.

fakat eniştemin yüzü gözü kanlar içindeydi, kaburgaları kırılmıştı ve araçta sıkışmıştı, zor çıkardık içinden.

yine de hayırlı olsun güle güle kullanın

doğru ama sadece peugeot 206da değil aynı tür birçok b segment araçta durum benzer olacaktır

16 bine d segment araba da var ama maalesef yakıt tüketimi parça maliyeti vb. sorunlardan dolayı insanlar tercih edemiyor yapacak bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.