Beyler şu stokta kalmamış:http://www.defacto.com.tr/cizgili-spor-gomlek-82617 Farklı marka ama aynı ya da benzer model nereden bulabilirim?
her yerde var bu modelden mesela colinste görmüştüm aynısını.Ayrıca bunda polyester oranı yüksek bence.
quote:Orijinalden alıntı: tashunkee her yerde var bu modelden mesela colinste görmüştüm aynısını.Ayrıca bunda polyester oranı yüksek bence. Aynısı şu an üstümde ama yedek olsun istedim, baktım ki stok yok. Pamuk bu arada. Çok rahat. quote:Orijinalden alıntı: 14bahar koton mudo ykm boyner gününü avm lerde alışveriş yapmaya ayır mutlaka bulursun Şu an avm'si olmayan bir semtteyim. Tek çarem cadde mağazaları ya da dediğin firmaların web siteleri. :)
quote:Orijinalden alıntı: 18.01.1988 quote:Orijinalden alıntı: tashunkee her yerde var bu modelden mesela colinste görmüştüm aynısını.Ayrıca bunda polyester oranı yüksek bence. Aynısı şu an üstümde ama yedek olsun istedim, baktım ki stok yok. Pamuk bu arada. Çok rahat. quote:Orijinalden alıntı: 14bahar koton mudo ykm boyner gününü avm lerde alışveriş yapmaya ayır mutlaka bulursun Şu an avm'si olmayan bir semtteyim. Tek çarem cadde mağazaları ya da dediğin firmaların web siteleri. :) neredesin?
quote:Orijinalden alıntı: 14bahar quote:Orijinalden alıntı: 18.01.1988 quote:Orijinalden alıntı: tashunkee her yerde var bu modelden mesela colinste görmüştüm aynısını.Ayrıca bunda polyester oranı yüksek bence. Aynısı şu an üstümde ama yedek olsun istedim, baktım ki stok yok. Pamuk bu arada. Çok rahat. quote:Orijinalden alıntı: 14bahar koton mudo ykm boyner gününü avm lerde alışveriş yapmaya ayır mutlaka bulursun Şu an avm'si olmayan bir semtteyim. Tek çarem cadde mağazaları ya da dediğin firmaların web siteleri. :) neredesin? Mardin/Yenişehir quote:Orijinalden alıntı: Glukhovsky Gömlek değil bu kardeş seni kandırmışlar Ayrıca Defacto da bulabilirsin Üstteki mesajları okumadınız galiba. :)
quote:Orijinalden alıntı: Glukhovsky Gömlek değil bu kardeş seni kandırmışlar Ayrıca Defacto da bulabilirsin Gömlek değilse ne?