Şimdi Ara

Beyler bu olaydan sonra hayatım değitşi diyebilirim lütfen okuyun ve yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler ben 17 yaşındayım ve bu güne kadar bana Babamın vefat ettiğini söylediler aslında bir süre sonra insan yalan olduğunu anlıyor ama yinede pek konuşamıyorum.

Ben daha önceden bir konu açmış aslında bir yalandan ibaretti konu şuydu : Bende 8.000 TL var Toplama bilgisayar yapıcam o yüzden malzeme önerin.
    Bu sadece bir yalandı aslında ortada para yoktu aslında çoğu kişi anlamıştı 1-2 yalanla geçiştiririm diye düşündüm ama pek olmadı gibi.

Ve bu olaydan birkaç gün sonra yani bu gün telefonum aracılığı ile Ziraat Bankası beni aradı ve benden bankaya gelmemi istedi. İlk önce beni dolandırıcaklarını düşündüm.Malum bu günlerde biraz çok oluyor o olaylar neyse ilk önce eve gittim üstümü değiştirdim ve banka'ya doğru ilerlemeye başladım.Banka'ya geldiğim zaman annem'de ordaydı göz göze geldik 5-10 saniye kadar aslında yavaş yavaş korkmaya başladım bir süre sonra kolumdan tutup hızlıca banka'dan içeriye çıktık annem oturdu ben ordaki görevlilerden birine ''Beni telefon ile brisi bu banka'da aramıştı'' dedim ilk başta pek birşey anlamadı ama sonra bir beyfendi geldi güleryüzlü sempatik biriydi annem'de o sırada beni izliyordu. Sonra odasına çıktık odasına gidince banka müdürü olduğunu anladım.

İlk sorduğu soru ''nasılsın'' oldu İyiyim efendim siz nasılsınız demişti güldü nedense, babam hakkında biraz soru sordu baktım soruların ardı arkası kesilmiyicek bende biraz sert şekilde bunları niye soruyorsunuz dedim bana babamı tanıyıp tanımadığmı sordu ben'de babam ben doğmadan önce öldü dedim. Demek sana öyle söylediler diye cevap verdi babama gerçekten ne oldu diye sordum ona bu konu biraz derin diyip geçiştirdi ama baban çok iyi bir asker şu anda diye cevap verince aklıma 1-2 soru geldi.
    ya askerliğini bitirmemişti ya da uzman çavuş binbaşı gibi birisiydi.

Peki o zaman ! artık konumuza dönelim dedi babandan sana Miras kalan biraz para var dedi ben pek inanamadım açıkçası sonra devam etti yaklaşık 10.000 TL bu parayı saçma sapan işler için harcama sakın baban bu parayı bir gün başın sıkışırsa harca diye veriyor sana dedi. sonra bana ait bir kart verdi ve bu kartın içinde tam 10.000 TL olduğunu söyledi ve o sırada annem daldı gerçekten çok sinirliydi eğer sen benim oğlum isen bu parayı almazsın dedi ve karşımdaki beyfendinin anlatıklarının yalan olduğunu söyledi ve gitti.

Beyler asıl konumuza dönelim şimdi ben şu an evdeyim bu para ile ne yapıcağımı bilmiyorum çok berbat bir durumdayım parayı nasıl harcamalıyım ya da harcamamalıyım bilmiyorum Lütfen ama lütfen yardımcı olun.

• Kuul sitori bıro
  • He ok tm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin liraya toplama pc yap

4 cigolayt ekran karti ve 500 cicolayt harddiskli butun oyunlari tam ayarda ful acar

• Hard Csb

• anlattıklarında ciddiysen bana özelden yemin ederek söyle sana yardım ederim ancak
  • Eger bu anlattigin yalan degilse parayi oncelikle bir kenara birakip sana neden babanin oldugunu soylediklerini ogren

• 10 bin tl nin 2 tl siyle Tesisatı yenilerdim la benım elıme niye böyle paralar geçmıyo..
  • Biraz ufak atin da inanmis gibi yapalim en azindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Captain kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim bir abartı yok bu konuda
  • parayı bana ver, stres çekmene değmez.

• Corsair obsidian 900d

Corsair ax1200i 1200w

Asus Rampage IV black edition x79

Intel i7 4960x

Sapphire R9 290x tri-x oc CF

Gskill Trident 16gb(2x8) 2400mhz cl10

Samsung 840 pro 256gb

Seagate 1tb barracuda

Corsair h110
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Eger bu anlattigin yalan degilse parayi oncelikle bir kenara birakip sana neden babanin oldugunu soylediklerini ogren

+1

Konuda tutarsızlık var.

birkere 10 bin tl para değil.Hayatını devlete, devletin adamı askeri olmaya adamış binlerce vatanseverimiz var.Suriye'de ölen pilotlarımız, mit ajanlarımız vs. bunlar gündeme pek yansımaz.Fakat konu sahibinin dediği gibi, birçok kişi hayatını devlete adayabiliyor.Veya yalan söylemiyor, 6 ayda 1 eve geliyor vs.

Müdürün odasında, müdür kartı uzatıyor.Annesi o an da diyor ki, 'Eğer o parayı alırsan, ben senin annen değilim artık' diyor.

Ben sandım, 'parayı almak istiyorum, annemi nasıl ikna ederim' gibisinden bir soru beklerdim.Eleman diyor, o parayla ne yapabilirim.

Konu gerçekse,
    - Parayı at çöpe, anne'yi asla bir daha bulamazsın.
    - Babanın durumunu banka müdüründen özel bir konuşma yap.Teke tek konuş.Babanın durumunu, annenin orda neden kızdığını öğren. Banka müdürünün anlattıklarını öğren, yorumla, analiz et.Sonra gel aynı soruları anne'ne sor.Büyük ihtimal, banka müdürünün anlattıkları doğrudur.Banka müdürü sana oyun yapacak yalan söyleyecek vakti yok buna emin ol.

kolay gelsin

• babanı bul heriy
  • Öncelikle cevabın için teşekkürler burda adam gibi cevap veren bir sen olduğun için.

Annemi iyi tanıyorum o parayı asla kabul etmez o yüzden onu artık soru olarak görmüyorum kafamda.

Ben yazar değilim olaylarda zaten tam aklımda değildi ne kadar aklımda kaldıysa burda ifade ettim.

Senin dediğin gibi yapmayı planlıyordum müdürle konuşmaya gidicem yarın.

Zaman ayırdığın için tekrar teşekkürler
  • Gelismeleri eklersen sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ben artık arkadaşla özelden devam edicem.
  • Serin hikaye birader

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.