Şimdi Ara

beyler ''cağ kebabi'' işi yapmayi düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • küçük olmayacak

    çalışanlar saygılı olacak gerektiği zaman bulunacak ama başımda durmayacak

    yemek lezzetli olacak

    fiyat çok pahalı olmayacak ortadaki

    mezelerden falan para alınmayacak

    üst katı falan olacak aile salonu için

    genel olarak çoğunluğun isteklerinin bunlar olduğunu düşünüyorum
  • Sadece çağ kebap yerine et lokantası açsan daha iyi tutulur. Yanında kilo işi kuzu biftek pirzola köfte de koy. Çeşit olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevirmeye cağ kebabı demek ne ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Depik

    Erzurumluyuz, iyi yerde açarsan tutar bu lezzet. Şahsen bayılırım.

    +1
  • Denizli'ye gel ilk müşterin benim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çağ kelebeği diye okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.