Şimdi Ara

Beyler Call Of serisi gibi bildiğiniz oyun var sa yardım ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Janissary-

Gerçekçilik istiyorsa Battlefield oynarsın.COD'un neresi gerçekçilik anlamadım.

tamam dostum en çok siz biliyonuz. en iyi sizsiniz. COD 2 oynamışınız gelip burda COD'un neresi gerçek diyosunuz. siz haklısınız tamam.
  • homefront
    Operation flashpoint
    Medal of honor bu 3ü çok dandik gerçekten oynamaya değmez
    Önereceklerim:
    Call of duty 6
    Crysis 2 yani son çıkan
    Half life 2 serisi
    Bu 3ü harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanTekmeAtanSıpa

Homefront

Beyler Call Of serisi gibi bildiğiniz oyun var sa yardım ??

homefron t seri değil grafiksel olarak göz dolduruyo ama çok kısa yani 10gb değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

quote:

Homefront

homefron t seri değil grafiksel olarak göz dolduruyo ama çok kısa yani 10gb değmez

grafiklerimi göz dolduruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

quote:

Homefront

grafiklerimi göz dolduruyo

oynarken parlaklıktan gözüm kanlandı o bakımdan demedim şaşalı görüntü sergiliyolar ama görüntüde kalmış gereksiz bi oyun bence oynadım beğenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TeoFan

quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

CoD ve gerçeklik?

oynamadığın belli

• senaryo istiyorsanız Crysis 2 ve badcompany 2 i soyleyebilirim

Crysis 2 senaryosu guzel mutlisi berbat badcompany 2 mutlisi guzel senaryosu idare eder
  • BF
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

homefront
    Operation flashpoint
    Önereceklerim:
    Call of duty 6
    Crysis 2 yani son çıkan
    Half life 2 serisi
    Bu 3ü harika

Cod 6 şu an iniyor ama yaklaşık 24 saattir iniyo. Seeder cok az 150 kb/s zor görüyorum. 10-50 arası iniyor
  • quote:

quote:

homefront
    Operation flashpoint
    Önereceklerim:
    Call of duty 6
    Crysis 2 yani son çıkan
    Half life 2 serisi
    Bu 3ü harika

Cod 6 şu an iniyor ama yaklaşık 24 saattir iniyo. Seeder cok az 150 kb/s zor görüyorum. 10-50 arası iniyor

olsun idare et.beklediğine değecek.crysis 2 ve half life 2 serisini indirecek misin?hatırlatayım half life 2 serisi 3 oyundan oluşuyor.ayrıca steamdan ücretsiz online oynayabiliyorsun.link
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49788789

• quote:

quote:

quote:

homefront
    Operation flashpoint
    Önereceklerim:
    Call of duty 6
    Crysis 2 yani son çıkan
    Half life 2 serisi
    Bu 3ü harika

olsun idare et.beklediğine değecek.crysis 2 ve half life 2 serisini indirecek misin?hatırlatayım half life 2 serisi 3 oyundan oluşuyor.ayrıca steamdan ücretsiz online oynayabiliyorsun.link

crysis 2 indirmiştim crack atılmıyodu. atmaya calısınca 53 mb ek alana ihtiyacınız var diyodu, sildim. serial'de paralı biliyosun. crack atamıyosam oyun yok :D
    half life sevmiyorum ya. :/

• quote:

quote:

quote:

homefront
    Operation flashpoint
    Önereceklerim:
    Call of duty 6
    Crysis 2 yani son çıkan
    Half life 2 serisi
    Bu 3ü harika

cod mw2 indirdim 3 günde... ama yüklemeye calısırken bişey cıkıyo ... yazan yere tıklayıp bişey bulup secmem gerekiyomuş ama bende yok off delirdim !!!

• crack atamazsın tabi hafızan dolmuş.53 mb gerekli diyo ışte
    Call of ta çıkan hatanın resmini koy buraya bakalım veya google dan araştır
  • biz nasıl bir yere düştük ya
    call of duty'e call of denilen. ve call of duty'nin gerçekçi olduğunu iddia edenlerin bulunduğu bir yer
    ha bide cod cod cod diye etrafta gezinen mw2'yi oynamamış
  • Önünüze geleni vurduğunuz, bilmem kaç kilo teçhizat 2 metre zıpladığınız, atılan mermileri göğüsünüzde istop ettiğiniz, bol aksiyonlu bir oyun istiyorsanız Operation Flashpoint'ten uzak durun. İngilizceniz iyiyse ki bence oyundan aldığınız zevki çok etkiliyor. Takımların aralarındaki atışmalar ve üstlerinizin sizi fırçalaması falan bazen çok komik oluyor. Varış noktasına veya arabalara binerken sona kalıp azar işitmemek için mücadele veriyorsunuz. :) Ayrıca diğer fps oyunların aksine sizden daha karizmatik takım liderinin peşinde koşmak yerine kendi takımınızı yönetiyorsunuz. Bir çok bölümde takımı kullanmadan ilerleyemiyorsunuz. Netten coop modlar da çok zevkli ama çoğu hardcore seviyede. Demek o ki oyunun belli bir kitlesi var. Siz sevmediniz diye oyunu kötü ya da iyi olmuyor. Her oyunun cod gibi olacak hali yok...
  • call of duty candır
  • COD ve BF Bunların ıkısıde bence muthıs oyunlar COD 4-5-6 bence harıka oyunlar dı gerek konularıyla gerek grafıklerıyle 7 ıcın aynı seyı soyleyemem konu cok karman corman dı corba gıbı olmus 8 ınsallah daha ıyı olacak dıye temennı edıyorum COD'u kotuleyen arkadaslar aynı mantıkta daha ıyısını onerırlerse memnun olurum .... Bu arada BF hakkında yorum yok yapmayta gerek yok cunku
  • Bad Company derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

biz nasıl bir yere düştük ya
    call of duty'e call of denilen. ve call of duty'nin gerçekçi olduğunu iddia edenlerin bulunduğu bir yer

call of duty ye call of diyoruz çünkü cepten yazması uzun sürüyo.biz de biliyoruz call of duty modern warfare 2 demesini. Ayrıca bu oyundan daha gerçekçi ve savaşı hissettiren bi oyun varsa söyle oynayalım.gerçekten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

biz nasıl bir yere düştük ya

call of duty ye call of diyoruz çünkü cepten yazması uzun sürüyo.biz de biliyoruz call of duty modern warfare 2 demesini. Ayrıca bu oyundan daha gerçekçi ve savaşı hissettiren bi oyun varsa söyle oynayalım.gerçekten

Bad company 2 multiplayer oyna diyicem ama orjinal aldığından şüpheliyim.En iyi savaş atmosferi bc2 multiplayer modunda var.Yakında bf3 geliyor bc2den alacak o ünvanı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.