tamam dostum en çok siz biliyonuz. en iyi sizsiniz. COD 2 oynamışınız gelip burda COD'un neresi gerçek diyosunuz. siz haklısınız tamam.
homefront Operation flashpoint Medal of honor bu 3ü çok dandik gerçekten oynamaya değmez Önereceklerim: Call of duty 6 Crysis 2 yani son çıkan Half life 2 serisi Bu 3ü harika
quote:
Orijinalden alıntı: UcanTekmeAtanSıpa
Homefront
homefron t seri değil grafiksel olarak göz dolduruyo ama çok kısa yani 10gb değmez
quote:
Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!
quote:
Homefront
homefron t seri değil grafiksel olarak göz dolduruyo ama çok kısa yani 10gb değmez
grafiklerimi göz dolduruyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ayvacuk
quote:
Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!
quote:
Homefront
grafiklerimi göz dolduruyo
oynarken parlaklıktan gözüm kanlandı o bakımdan demedim şaşalı görüntü sergiliyolar ama görüntüde kalmış gereksiz bi oyun bence oynadım beğenmedim
quote:
Orijinalden alıntı: TeoFan
quote:
Orijinalden alıntı: Chip n Dale
CoD ve gerçeklik?
oynamadığın belli
senaryo istiyorsanız Crysis 2 ve badcompany 2 i soyleyebilirim
Crysis 2 senaryosu guzel mutlisi berbat badcompany 2 mutlisi guzel senaryosu idare eder
BF
quote:
Orijinalden alıntı: yattarali
homefront Operation flashpoint Medal of honor bu 3ü çok dandik gerçekten oynamaya değmez Önereceklerim: Call of duty 6 Crysis 2 yani son çıkan Half life 2 serisi Bu 3ü harika
Cod 6 şu an iniyor ama yaklaşık 24 saattir iniyo. Seeder cok az 150 kb/s zor görüyorum. 10-50 arası iniyor
quote:
quote:
Cod 6 şu an iniyor ama yaklaşık 24 saattir iniyo. Seeder cok az 150 kb/s zor görüyorum. 10-50 arası iniyor
olsun idare et.beklediğine değecek.crysis 2 ve half life 2 serisini indirecek misin?hatırlatayım half life 2 serisi 3 oyundan oluşuyor.ayrıca steamdan ücretsiz online oynayabiliyorsun.link mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49788789
quote:
quote:
quote:
olsun idare et.beklediğine değecek.crysis 2 ve half life 2 serisini indirecek misin?hatırlatayım half life 2 serisi 3 oyundan oluşuyor.ayrıca steamdan ücretsiz online oynayabiliyorsun.link mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49788789
crysis 2 indirmiştim crack atılmıyodu. atmaya calısınca 53 mb ek alana ihtiyacınız var diyodu, sildim. serial'de paralı biliyosun. crack atamıyosam oyun yok :D half life sevmiyorum ya. :/
quote:
quote:
quote:
cod mw2 indirdim 3 günde... ama yüklemeye calısırken bişey cıkıyo ... yazan yere tıklayıp bişey bulup secmem gerekiyomuş ama bende yok off delirdim !!!
crack atamazsın tabi hafızan dolmuş.53 mb gerekli diyo ışte Call of ta çıkan hatanın resmini koy buraya bakalım veya google dan araştır
biz nasıl bir yere düştük ya call of duty'e call of denilen. ve call of duty'nin gerçekçi olduğunu iddia edenlerin bulunduğu bir yer ha bide cod cod cod diye etrafta gezinen mw2'yi oynamamış
Önünüze geleni vurduğunuz, bilmem kaç kilo teçhizat 2 metre zıpladığınız, atılan mermileri göğüsünüzde istop ettiğiniz, bol aksiyonlu bir oyun istiyorsanız Operation Flashpoint'ten uzak durun. İngilizceniz iyiyse ki bence oyundan aldığınız zevki çok etkiliyor. Takımların aralarındaki atışmalar ve üstlerinizin sizi fırçalaması falan bazen çok komik oluyor. Varış noktasına veya arabalara binerken sona kalıp azar işitmemek için mücadele veriyorsunuz. :) Ayrıca diğer fps oyunların aksine sizden daha karizmatik takım liderinin peşinde koşmak yerine kendi takımınızı yönetiyorsunuz. Bir çok bölümde takımı kullanmadan ilerleyemiyorsunuz. Netten coop modlar da çok zevkli ama çoğu hardcore seviyede. Demek o ki oyunun belli bir kitlesi var. Siz sevmediniz diye oyunu kötü ya da iyi olmuyor. Her oyunun cod gibi olacak hali yok...
call of duty candır
COD ve BF Bunların ıkısıde bence muthıs oyunlar COD 4-5-6 bence harıka oyunlar dı gerek konularıyla gerek grafıklerıyle 7 ıcın aynı seyı soyleyemem konu cok karman corman dı corba gıbı olmus 8 ınsallah daha ıyı olacak dıye temennı edıyorum COD'u kotuleyen arkadaslar aynı mantıkta daha ıyısını onerırlerse memnun olurum .... Bu arada BF hakkında yorum yok yapmayta gerek yok cunku
Bad Company derim ben
quote:
Orijinalden alıntı: Paint It Black
biz nasıl bir yere düştük ya call of duty'e call of denilen. ve call of duty'nin gerçekçi olduğunu iddia edenlerin bulunduğu bir yer ha bide cod cod cod diye etrafta gezinen mw2'yi oynamamış
call of duty ye call of diyoruz çünkü cepten yazması uzun sürüyo.biz de biliyoruz call of duty modern warfare 2 demesini. Ayrıca bu oyundan daha gerçekçi ve savaşı hissettiren bi oyun varsa söyle oynayalım.gerçekten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Paint It Black
call of duty ye call of diyoruz çünkü cepten yazması uzun sürüyo.biz de biliyoruz call of duty modern warfare 2 demesini. Ayrıca bu oyundan daha gerçekçi ve savaşı hissettiren bi oyun varsa söyle oynayalım.gerçekten
Bad company 2 multiplayer oyna diyicem ama orjinal aldığından şüpheliyim.En iyi savaş atmosferi bc2 multiplayer modunda var.Yakında bf3 geliyor bc2den alacak o ünvanı