Şimdi Ara

BEYLER CİDDİ CEVAP VERİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

BEYLER CİDDİ CEVAP VERİN

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2024)
Giriş
  • sanmam ama umarim olur. kendi sehrim tutuyor gerilerse eger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sl1ent kullanıcısına yanıt

hocam 2 3 ileri gitmesi zor yapay zeka odaklı mühendislikler de açıldı oraya da sıralamalar kayacaktır bence sabit kalır

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp mı Diş mi ne hekimi olacaazzz UPPPSSSSSSSS

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yaşıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

İstanbul hocam

Peki diş yazsanız çevreniz var mı? Yani iş bulma konusunda sıkıntı yaşar mısınız? Bir de maddi durumunuz nasıl özel tıp yazabilecek durumunuz var mı?

Hocam özel tıp istemiyorum diş olursa da dus + ağız diş çene cerrahisi istiyorum tıp gelse de cerrahi için çalışacağım o yüzden klinik açmak gibi bir beklentim yok. Dişte uzmanlık kovalamam şart olacak sadece

Hocam bence tıp yazın ben dişin geleceğini pek parlak görmüyorum. Tıp için de Kahramanmaraş iyidir. Deprem konusunda dert edecek bişey kalmadı. Ha ama diyorsanız ben hep dişçi olmanın hayalini kurdum dusa girerim uzmanlik yaparim ederim diyorsanız o zaman diş yazın. Yani hayat sizin hayatınız ömrünüzün sonuna kadar bu işi yapacaksınız.

hocam keşke sadece benim tercihime kalsaydı bu durum ama sıralamam sınırda gelir mi bilmiyorum ilk olarak maraş tıp yazacağım ama sanmıyorum geleceğini. Diş hekimliğinde de dediğim gibi uzmanlık sonrası hala önü açık bence devlette uzman kont. dolmuyor bile ama tıp tabi ki ilk hedefim

• UPPPER UPPER İNTO THE MİDDLE

•     

• gece upppdullahhhı

• maraşta yaşıyorum tıp güzel ortam güzel fakülte yeni hastane güzel üni etrafı boş ama merkeze 15 dk zaten yakın merkezi de güzel o sıralamaya en mantıklı yer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thetris_ T kullanıcısına yanıt

Gelirse gideriz hocam ama muhtemelen deprem sebebi ile düştü geri artar diye düşünüyoru

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.