pantolon 30 liraymış bu arada. eHoNoMi iYi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 2 Temmuz 2021; 11:59:25 > |
Beyler ciddi ciddi cin nasıl çağırılır (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: WILDBOYSŞimdi eşine ve çocuğuna acıdım yaw,
Alıntıları GösterNiye acıdın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence sen bu işten vazgeç bak hayatın kararır hani tecrübe edinirim diye görünmez çağırmak istiyorsun ya sakın uğraşma paso kabus görürsün ben bazen arada uykumda hafif sıkıştırılıyorum bak keyfine hayatını yaşa metafizik alem şakaya gelmez abi tavsiyesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: clarq26Şu forumda şu konu sahiplerinin ss leri ile birlikte anasına babasına okutacaksın.
-dinsiz
-kafir
-Allaha Peygambere ufacık beyni ile laf sokamaya çalışan alay konusu yapmaya çalışan.
-Dini değerlerle dalga geçen
Anası başörtülü 5 olmasada 2 rekat namaz kılar oğlu yaw ben Allaha kitaba inanmıyom 3 Harfliler gelsin takılalım işe yaramaz topluluksunuz olum.
-
Dinimizde cinlerin varlığından bahsedilmiş dediğim uygulamanın bi kısmını yapip carpilan gordum Allah korusun sıkıntılı bi durum aklımıza mukayyet olalim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cinler palavradır,mavaldır, kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Tamam işte küçüklükten beri kadınlara düşkün olduğum için cinler kadın suretine girmiş
Alıntıları GösterTamam işte eline geçirdinmi afferme ,onu pişman et cin olduğuna,sabahlara kadar koşturt onu🤣🤣
quote:
Orijinalden alıntı: clarq26Şu forumda şu konu sahiplerinin ss leri ile birlikte anasına babasına okutacaksın.
-dinsiz
-kafir
-Allaha Peygambere ufacık beyni ile laf sokamaya çalışan alay konusu yapmaya çalışan.
-Dini değerlerle dalga geçen
Anası başörtülü 5 olmasada 2 rekat namaz kılar oğlu yaw ben Allaha kitaba inanmıyom 3 Harfliler gelsin takılalım işe yaramaz topluluksunuz olum.
Olm sen her şeyi yoktan var eden Yüce HANUMAN a inanıyormusun bikerem onu açıkla bilelim
Sen anladın onu😁
quote:
Orijinalden alıntı: WILDBOYSCinler palavradır,mavaldır, kardeşim
Sen öyle san
quote:
Orijinalden alıntı: WILDBOYSSen anladın onu😁
İnan anlamadım
Duş aldigin yere işe ve cenabet gez
Sık sık yap bunu
quote:
Orijinalden alıntı: kyrie2
Duş aldigin yere işe ve cenabet gez
Sık sık yap bunu25 yıldır yapıyorum ,kaç yıl daha yapmam lazım
Birader cinler salmış seni
Boşvermişler yani sen profesyonelsin😄
quote:
Orijinalden alıntı: kyrie2
Birader cinler salmış seni
Boşvermişler yani sen profesyonelsin😄Cinler bakmış ,bu bizden daha cin ,çarpılmamak için ,kaçıyorlar,ikinci tosuncuk vakası misali
Normalde çok iğrenç bulurum ama bir keresinde klozet bozulduğu için yapmıştım ve müslüman oldugum zamandı. Tahmin edeceğiniz gibi Hulk gerçek değil.
Benim icin sorun yok birader
Isteyen istedigine inanir ama saygisizlik yapmak zorunda degil
Cinlere inanan allahada inanır
-
İnanmasa aptal zaten. Tam olarak Allah olmak zorunda değil bir enerjiye vs. inanması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X