445emre445 Tarih 2 Ağustos 2011; 1:11:10 change critik şansı oluyo yani peki damage ne işe yarıyo
evlat !!! ingilize öğretmenin cinganmıydı ?
İngilizce olucak orası
belirteyim cingan değil cingen denir yada en doğrusu çingen veya çingene
quote:
Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi
Bir şey diyeyim ... Türk Dil Kurumu' na mesaj atmıyorum . Resmi bir kuruluş' a mesaj yazmıyorum . Burada nasıl istersem öyle yazabilirim ve neyin doğru ya da neyin yanlış olduğunu senden öğrenicek değilim....
quote:
hoşgeldin einstein
quote:
Orijinalden alıntı: neoww1
quote:
Bir şey diyeyim ... Türk Dil Kurumu' na mesaj atmıyorum . Resmi bir kuruluş' a mesaj yazmıyorum . Burada nasıl istersem öyle yazabilirim ve neyin doğru ya da neyin yanlış olduğunu senden öğrenicek değilim....
sana neyi belirtip belirtmeyeceğini de soracak değil, aynı mantıkla ?
quote:
quote:
Senin mantığına göre adam da ister change yazar ister chance yazar dimi
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
quote:
quote:
Senin mantığına göre adam da ister change yazar ister chance yazar dimi
elma yerine armut yazılmaz dimi? Chance yerinede change yazılmaz ap ayrı şeyler, ayrıca cingan demiş herkes anladı gayette yukarda gülen arkadaşta olmuş bende güldüm, bu kadar kasmayın kendinizi hata bulmak için
Şöyle anlatayım.
Change Rune ları dizdin toplamda %50 Critical Chance verdi ve adamlara 100 vuruyorsun. 2 Vuruştan birinde 200 vurma gibi bi şansın oluyor.
Damage Rune ları dizdin toplamda critic ile %20 daha fazla vuruyorsun diyelim 3 vuruştan birinde %20 daha çok vurucak kritiğin.
Anladın ?
Bu arada Change değil Chance. Change değiştirmek demektir ingilizcede. Adamlara, We no change dersen şansımız yok değil, Değiştirmemiz yok gibi bir şey söylemiş olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Psychosôcial
quote:
445emre445 Tarih 2 Ağustos 2011; 1:11:10 change critik şansı oluyo yani peki damage ne işe yarıyo
evlat !!! ingilize öğretmenin cinganmıydı ?
İngilizce olucak orası
Dinime küfreden müslüman olsa hesabı
quote:
Orijinalden alıntı: Zetharos
OHA INGILIZCE TERK
ulan iyi güldüm yalnız, sağlam güldüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme