Şimdi Ara

Beyler devamsızlık toplamı 30 u geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Anan dilekçe yazsın bu bir
    iki devamsızlıktan kalma yok korkma he ama kalkıpta 2-3 ay özürsüz devamsızlık yaparsan kalirsin o kadar yapacaksan boş ver git sanayiye.

Hocam dilekçe yazınca özürsüzi özürlüye çeviriyorlar yine 30 dan fazla olucak girilen devamsızlıgı direk silerler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçen sene okulu devamsızlık yüzünden bırakıp açığa geçmiştim her gün küfür ede ede gidiyordum zaten bir şey öğrendiğimiz yoktu. Öğrenci kendine güveniyorsa neden baskı yapıyorsun girsin sınava geçemezse zaten kalıyor yani

I – Devam-Devamsızlık
    Öğrencinin okula devamı esastır.
    a) Özürsüz devamsızlığı 10 günü aşan öğrenci notları ne olursa olsun başarısız sayılır. Özürlü ve özürsüz devamsızlığın toplamı 30 günü aşamaz. Mazeret kağıdı ve/veya rapor getirilmesi durumunda öğrenci özürlü devamsızlık yapmış sayılır.
    Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 22 Nisan 2016; 10:44:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

I – Devam-Devamsızlık
    a) Özürsüz devamsızlığı 10 günü aşan öğrenci notları ne olursa olsun başarısız sayılır. Özürlü ve özürsüz devamsızlığın toplamı 30 günü aşamaz. Mazeret kağıdı ve/veya rapor getirilmesi durumunda öğrenci özürlü devamsızlık yapmış sayılır.
    Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Hocam onu biliyorum. Okul bir şey yapar mı bırakmamak için onu merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

I – Devam-Devamsızlık

Hocam onu biliyorum. Okul bir şey yapar mı bırakmamak için onu merak ediyorum

Özürsüz devamsızlığı özürlü devamsızlığa çevirebilirlerdi veli ile gidince ama devamsızlığı sistemden komple silmek suç. Müdür tanıdık değilse riske gireceğini sanmam. Müdürle konuş eğer tekrar şart ise dönem bitmeden açığa geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 22 Nisan 2016; 10:38:42 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.