quote:Orijinalden alıntı: cdemirciiyi yapmışın yakında ban yersin işte bölebiz çok dupe resmi gördük ama açıklayabileni hiç görmeidk
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K.biz çok dupe resmi gördük ama açıklayabileni hiç görmeidkAlıntıları Göster yaw demin de soledim yine solüom... o resim eski versiondan kalma yaf adam dupei yapmış 1 ay sonra acıklıo
quote:Orijinalden alıntı: cdemirciiyi yapmışın yakında ban yersin işte bölebeyler resımlere ıı bakarsanız resımler bıras kaymıs o yuzden ark a
quote:Orijinalden alıntı: LivinLoudbeyler resımlere ıı bakarsanız resımler bıras kaymıs o yuzden ark a Alıntıları Göster Aferin Madalya Takmak Lazım
quote:Orijinalden alıntı: Bateristyaw demin de soledim yine solüom... o resim eski versiondan kalma yaf adam dupei yapmış 1 ay sonra acıklıoAlıntıları Göster ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru
quote:Orijinalden alıntı: LivinLoudbeyler resımlere ıı bakarsanız resımler bıras kaymıs o yuzden ark a Alıntıları Göster İİ DE BEYLER BNE BUNU MSN DEN Bİ ARKDS DAN ALDIM AMA BİRAZ HAVAM OLSUN DİE DUPE YAPTIM DEDİM KSR BAKMAYIN ALDIĞIM ADAM IN ID SI Sexy_MaGE
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K.biz çok dupe resmi gördük ama açıklayabileni hiç görmeidkAlıntıları Göster HASKO mu TURKO mu :)
quote:Orijinalden alıntı: Bateristha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooruAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Baterist ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru kaTıLıyoRUm Ps oLabiLir..
quote:Orijinalden alıntı: FeelMyDaggerDancequote:Orjinalden alıntı: Baterist ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru kaTıLıyoRUm Ps oLabiLir..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: FeelMyDaggerDance quote:Orjinalden alıntı: Baterist ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru kaTıLıyoRUm Ps oLabiLir.. PS DEĞİL GERÇEKTEN DUPE AMA ÇOK ESKİ ZAMANLARDA YAPILMIŞ BİŞİ BU ARADA SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM İMZANI OKUDUM WELETLER BU FORUMA ALINMASIN YAZMIŞSIN O ZAMAN BURDA İŞİN NE...
quote:Orijinalden alıntı: Özkanquote:Orjinalden alıntı: FeelMyDaggerDance quote:Orjinalden alıntı: Baterist ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru kaTıLıyoRUm Ps oLabiLir.. PS DEĞİL GERÇEKTEN DUPE AMA ÇOK ESKİ ZAMANLARDA YAPILMIŞ BİŞİ BU ARADA SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM İMZANI OKUDUM WELETLER BU FORUMA ALINMASIN YAZMIŞSIN O ZAMAN BURDA İŞİN NE... Alıntıları Göster fire drakeden önce + dupe yoq pointden yapma bunu isterseniz bende yapabilirim
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K.biz çok dupe resmi gördük ama açıklayabileni hiç görmeidkAlıntıları Göster 1. si bu eski Knight Empire 2. o kadar dupe yapıyorsun eline bi elixir alamıyorsun 3. %99 ps
quote:Orijinalden alıntı: Ignite1. si bu eski Knight Empire 2. o kadar dupe yapıyorsun eline bi elixir alamıyorsun 3. %99 psAlıntıları Göster ii yapmışında elindeki ne ? elixir yapamadın mı
quote:Orijinalden alıntı: Özkanquote:Orjinalden alıntı: FeelMyDaggerDance quote:Orjinalden alıntı: Baterist ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru kaTıLıyoRUm Ps oLabiLir.. PS DEĞİL GERÇEKTEN DUPE AMA ÇOK ESKİ ZAMANLARDA YAPILMIŞ BİŞİ BU ARADA SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM İMZANI OKUDUM WELETLER BU FORUMA ALINMASIN YAZMIŞSIN O ZAMAN BURDA İŞİN NE... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yellowboyy quote:Orjinalden alıntı: FeelMyDaggerDance quote:Orjinalden alıntı: Baterist ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru kaTıLıyoRUm Ps oLabiLir.. PS DEĞİL GERÇEKTEN DUPE AMA ÇOK ESKİ ZAMANLARDA YAPILMIŞ BİŞİ BU ARADA SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM İMZANI OKUDUM WELETLER BU FORUMA ALINMASIN YAZMIŞSIN O ZAMAN BURDA İŞİN NE... Senin İşin Ney Olgun Bir İnsan Bazı Şeyleri Aldırış Etmemeyi Bilir.Bu Arada Olgun İnsan = Her Yazan Şeye Aldırmayan İnsan.
quote:Orijinalden alıntı: iltas_855İİ DE BEYLER BNE BUNU MSN DEN Bİ ARKDS DAN ALDIM AMA BİRAZ HAVAM OLSUN DİE DUPE YAPTIM DEDİM KSR BAKMAYIN ALDIĞIM ADAM IN ID SI Sexy_MaGEAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: iltas_855 İİ DE BEYLER BNE BUNU MSN DEN Bİ ARKDS DAN ALDIM AMA BİRAZ HAVAM OLSUN DİE DUPE YAPTIM DEDİM KSR BAKMAYIN ALDIĞIM ADAM IN ID SI Sexy_MaGE İşiniz Gücünüz Hava Yav
quote:Orijinalden alıntı: Ecstacy of Goldquote:Orjinalden alıntı: yellowboyy quote:Orjinalden alıntı: FeelMyDaggerDance quote:Orjinalden alıntı: Baterist ha büyük ihtimalle de PS... bazı CS ler kutucuun içinden kaymış dier kutuya dooru kaTıLıyoRUm Ps oLabiLir.. PS DEĞİL GERÇEKTEN DUPE AMA ÇOK ESKİ ZAMANLARDA YAPILMIŞ BİŞİ BU ARADA SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM İMZANI OKUDUM WELETLER BU FORUMA ALINMASIN YAZMIŞSIN O ZAMAN BURDA İŞİN NE... Senin İşin Ney Olgun Bir İnsan Bazı Şeyleri Aldırış Etmemeyi Bilir.Bu Arada Olgun İnsan = Her Yazan Şeye Aldırmayan İnsan.Alıntıları Göster Kutuların çoğu kaymış.
quote:Orijinalden alıntı: Ignite1. si bu eski Knight Empire 2. o kadar dupe yapıyorsun eline bi elixir alamıyorsun 3. %99 psAlıntıları Göster bencede ps olabilir ama dupe kolaydı o zamanlar yapmıs olabilir ama orda o kdar ıtem war adam ezık takıları ve elındekı
quote:Orijinalden alıntı: benhanhanbencede ps olabilir ama dupe kolaydı o zamanlar yapmıs olabilir ama orda o kdar ıtem war adam ezık takıları ve elındekıAlıntıları Göster imzandan senin charın olduğu belli oluyor.... ayrıca ps