beyler artık bişiler yapmalıyız ve bunun için öncelikle kafa kafaya verip birbirimizle fikir alıs verişinde bulunmalıyız benim düşüncelerim şöyle (lütfen okuyunuz):
*herseyden önce konun cok uzun zamandır kapalı olması veya arada cocuk teselli edercesine arada oyuna girilmesi insanların ıp kullanmaya zorlanması gibi bisürü seye ragram knightonline team daki 1 allahın kulunun cıkıpta kesin bir sekilde bu böle olcak oyun ondan böle dememesi beni cok rahatsız etti *daha sonra oyunu yapaı işin pesini salmaları yani sen bu oyunu yaptın da kardesim bu site nsl bi site hiç mi güvenligi yokta adam lar siteye hack saldırısı yapıp hmn binelrce kişşiyi soyabiliorlar bi iş yapıosan ona göre önlem al demi *insanların durumu ne olacak böle adam pre alıor pre bosa gidior bu insanlar parayı sokaktanmı topladıda sana werdi insanlara bu konuda hiç yartdımcı olunmadı giden gitti kalan saglara bakıldı *kimilerimiz item oalrak soyuldu kimilerimiz preye werdigi paraların karsılıgını alamayıp soyulmus gibi oldu belkide beter oldu *oyuna insanlar girmek için koxp u kullanmak zorunda bırakıldı resmen koxpa tesvik kampanyası gibiydi oldu olcak oyuna girerken bi not seklinde KOXPSUZ GİRİLMES yazcaklardı utanmasalar bnm düşüncelerim böle sizlerdende bekliorum
ANLASILAN HEPİNİZ BUNA MUSTAHAKSINIZ YAZIK.....
Ne bekliyosun. bu oyunu oynayanların çoğu -16 İyice gıcık olan gidip davasını açıyo zaten merak etme.
tamam söylediklerin bir yere kadar doğru bu kadar saçma bir çalışma ve güvenlik sisteminin olması bencede yanlış ama online bir oyunu yönetmek ve onu hergün yenilemek o kadar da zor değil ko şirketini burada korumuyorum ama onların işleride zor birisinin çıkıpta açıklama yapması gerekir dedigin gibi buda oyunu oynayanların en temel hakkı .Kimseyide sokaktan zorla toplamadılar sen gel ko oynıyacaksın diye. KNİGHT ONLİNE OYUN SIFATINDAN TAMAMEN ÇIKMIŞTIR!!!...
benim düşüncelerimde böyle
SORUN ORDA İŞTE İNSANLAR TEK BİŞİLER YAPMAYA CALISIOR OYSA BİRLİKTEN KUVVET DOGAR
ama sonucta oyun :D sanki okul kapısı gibi düşünüyonuz
@whereici boş konular milletin ilgisini daha çok çekiyo boşwer sen