beyler edanaya pre siz girmenin yolunu buldum bakmadan geçmeyin hemen cewabada ban yazmayın arkadaslar önce bi deneyin sizde farkediceeksiniz farkettinizmi 2 3 saat denediginiz oluyo e1 için sona bi giriyosunuz oyunda sizinle birlikte pek çok kişi doguyo bunun nedeni knight in serverlrı belii saatlerde presizlere açıyor olması şimdi wericegim saatlerde denerseniz kesin girersiniz dikkat!!bu saatler denenmiştir e1 için 12:30 15.30 18.30 21.30 24.30
e2 için 13.30 16.30 19.30 22.30
e3 için 14.40 17.30 20.30 23.30
arkadaslar deneyin sizde görüceksiniz yanlız saatler arasinda 10 ar dk oynama olabiliyoo iii oyunlar
quote:
Orjinalden alıntı: Knightroad
beyler edanaya pre siz girmenin yolunu buldum bakmadan geçmeyin hemen cewabada ban yazmayın arkadaslar önce bi deneyin sizde farkediceeksiniz farkettinizmi 2 3 saat denediginiz oluyo e1 için sona bi giriyosunuz oyunda sizinle birlikte pek çok kişi doguyo bunun nedeni knight in serverlrı belii saatlerde presizlere açıyor olması şimdi wericegim saatlerde denerseniz kesin girersiniz dikkat!!bu saatler denenmiştir e1 için 12:30 15.30 18.30 21.30 24.30
arkadaslar deneyin sizde görüceksiniz yanlız saatler arasinda 10 ar dk oynama olabiliyoo iii oyunlar
herrserwer için aynı
bu doğruysa ben şimdi 15:30 da x1 de ardream yapabilicem anlamına geliyormu??
quote:
Orijinalden alıntı: sss_ozan
quote:
herrserwer için aynı
ben 14 10 da girdim p3 e acaba her servar nası aynı oluyo? 14 40 ta tekrar deneyecem.bakalım oluyomöu olursa up
quote:
Orijinalden alıntı: G M
bu doğruysa ben şimdi 15:30 da x1 de ardream yapabilicem anlamına geliyormu??
yapmadığımız şaklabanlık kalmadı oyuna girmek için :d Bide bunu denielim :D:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: sehlor
yapmadığımız şaklabanlık kalmadı oyuna girmek için :d Bide bunu denielim :D:D:D
Alıntıları Göster
beyler dier serverları bilmiom bu edana serverinin saat listesi ama dier server larinkide asagı yukarı aynıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Knightroad
beyler dier serverları bilmiom bu edana serverinin saat listesi ama dier server larinkide asagı yukarı aynıdır
Alıntıları Göster
eger dogruysa e3 e girmem lazım suan.deniyim inş.
quote:
Orijinalden alıntı: fireleon33
eger dogruysa e3 e girmem lazım suan.deniyim inş.
Alıntıları Göster
e3 e tek attım beyler dogru çıktı.tşk. emege saygı
quote:
Orijinalden alıntı: fireleon33
e3 e tek attım beyler dogru çıktı.tşk. emege saygı
Alıntıları Göster
ö.d ben hep o saatlerle giriyom dier serverlara bakıyom beyler
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Ares e de bi el atsan :)
quote:
Orijinalden alıntı: Exa_
quote:
Ares e de bi el atsan :)
Alıntıları Göster
patosun saatlerini yazan arkadaşa patosta 40- lwller için gerekli epeyce item verecem bi söyleyin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: onlyassas
patosun saatlerini yazan arkadaşa patosta 40- lwller için gerekli epeyce item verecem bi söyleyin lütfen
Alıntıları Göster
arkadaşım ben nedense hep o saatlerde silkroada geçiom acaba arkamdan o saatlerde sen mi girion hayrettir ben hep o saatlere yakın çıkarım
quote:
Orijinalden alıntı: Ryso
arkadaşım ben nedense hep o saatlerde silkroada geçiom acaba arkamdan o saatlerde sen mi girion hayrettir ben hep o saatlere yakın çıkarım
Alıntıları Göster
GüzeLL
bu dogru ama bn saatlerden pek emin deilim ama ko nun presizlere açıldıgı saatler olduguna katılıorm saatler için de saol denicem
quote:
Orijinalden alıntı: Sniper_X_33
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
beyler saatler dogru ama bazı günler 10 ar dk lik kaymalar oluyo ona dikkat edin
quote:
beyler saatler dogru ama bazı günler 10 ar dk lik kaymalar oluyo ona dikkat edin
Alıntıları Göster
olmuor denedim kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Ryso
olmuor denedim kardeş
Alıntıları Göster
hemen moral bozma kardes bazı günler 10 dk oynama oluyor ama ben genelde hep bu yöntemle giriyom pre sizim ama bilgisayarı açabildiim hergün cz ye ugruyorum
quote:
hemen moral bozma kardes bazı günler 10 dk oynama oluyor ama ben genelde hep bu yöntemle giriyom pre sizim ama bilgisayarı açabildiim hergün cz ye ugruyorum
Alıntıları Göster
son derece haklı bu gün biraz önce içimden e1 girsede ezik cz si yapsam diodum tam 330 da olur olurda girer dedim 1 tıkladım şak e1 ama arada zaman farkları olou mesala e1 11 civarıda alıo
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
son derece haklı bu gün biraz önce içimden e1 girsede ezik cz si yapsam diodum tam 330 da olur olurda girer dedim 1 tıkladım şak e1 ama arada zaman farkları olou mesala e1 11 civarıda alıo
Alıntıları Göster
12.30 dan öncede alıyo bazı saatler ama o saatler biraz karısık yani böle düzenli diil ben dikkat etdim onlar deişiyor onun içinde yazmaya gerek duymadım ama onlarıda yazayım
e1: 9.30
e2: 10.30
e3: 11.30
bunlarıda deneyebilirsiniz arkadaşlar
kesinlikle dogru bn saatlerin hpsini de denedim oluo