Şimdi Ara

Beyler evden kuşum kaçtı nasıl geri getirebilirim :( ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
87.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuşu fermuara mı kaptırdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLLuM

quote:

Orijinalden alıntı: -Bezstrashen-

quote:

Ucuzdur o yenisini alırsın boşver.

Ben onu bir mal olarak görmüyorum kardeşim. O da bizim gibi bir canlı, ölüceği için üzülüyorum

Öleceği ne belli belkide birisi onu bulucak ve besliyecek.
    Ayrıca onu bulma ihtimalin çok çok düşük, ölse bile ölenle ölünmez kardeş geçmiş olsun.

Keşke öyle olsa birisi onu bulup beslese gerçi o kişide bizim karşı komşudan başkası olamaz bahçesi çok geniş ve ağaçlar var ordan başka bi yere kaçacağını pek sanmam, Komşuyada söyledim zaten ama pek ilgilenmedi görürsem sölerim falan dedi

• dama çık cik cik öt belki hoşuna gidersin geri döner.
  • Geri gelemez ama başka bir eve girmiştir belki de çoktan. İlk muhabbet kuşu beslemeye o şekilde başladım, baktım eve girmiş bi kuş cik cik ötüyor önce evde tuttum biraz aşağıları gözledim arayan var mı diye baktım gelen giden yok gittim mecburen kafes yem falan aldım hemen. Üzülme yani kurtarmıştır kendini.
  • bırak gitsin dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
  • Son durum komşu bahçede kuşu arıyodu beyler.
  • bugun bizim balkona gelen kuş senin oyleyse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

bugun bizim balkona gelen kuş senin oyleyse?

izmirde mi oturuyosun ?
  • quote:

quote:

Ucuzdur o yenisini alırsın boşver.

Ben onu bir mal olarak görmüyorum kardeşim. O da bizim gibi bir canlı, ölüceği için üzülüyorum

O zaman neden satın aldın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

bugun bizim balkona gelen kuş senin oyleyse?

izmirde mi oturuyosun ?

hayır los angeles ta oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Getiremezsin.

adamın moralini bozmaya ne hakkın var

edit :citi senmiydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 9 Kasım 2011; 15:26:03 >
  • La daha 10 günlükmüş muhabbet kuşları hakkında pek bilgim yok ama burda okuduklarıma göre ilk 1 2 hafta kafeslerinden çıkarmayarak eve alışması sağlanılıyor. Sen daha 10 günlükken balkona yerini mi yaptın
  • yapabileceğin birşey yok tek yapabileceğin balkonda vs beklemek yine zor görür fakat görürse gelir ben yaşamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

La daha 10 günlükmüş muhabbet kuşları hakkında pek bilgim yok ama burda okuduklarıma göre ilk 1 2 hafta kafeslerinden çıkarmayarak eve alışması sağlanılıyor. Sen daha 10 günlükken balkona yerini mi yaptın

Ne balkona yer yapması salonda kafesinin içinde duruyodu benim peder gitmiş salmış kuşu sonra kuşu saldığını unutup pencereyide açtı HAH al sana kuş pırrrrr....
  • Beyler peki muhabbet kuşu peki fazla kaç KM kadar uzağa kaçabilir ?
  • Boşa uğraşma gelmez.Hem havalar soğuk ertesi güne kadar dayanamaz bile.Çünkü hassas hayvanlar
  • bence seviyorsa geri dönecektir,dönmüyorsa senin hiç olmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sawyer-

Balkonun demirliklerine yem serptim çatıyada kafesi koydum çatıyada yem serpiştirdim ıslık falan öttürüyorum karşıdaki bahçeli evin ağaçlara falan konuyodu son gördüğümde sonrada gözden kayboldu ne yapabilirim fikir öneri ??

Benimde kanaryam 5 gun önce kacti karsi agaca konmus sonra babam iceri gecmis kus yok
    Babam bi muhabbet bide kanaryam i kacirtti eski insanlar anlamiyor canli sevmeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi nasıl kaçırıyonuz 10 yıldır 4-5 kuş besledim 1 tanesini bile kaçırmadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.