beyler yüzüğün özelliklerini bilmeden mage e neler kattığını bilmeden yorum yapmayalım hayır letterda saklamadım ben onu sadece şuan almam gereken farklı bir item olduğu için elden çıkarmak istiorum 62lvl mageim var flame damage dan daha iyi ne olabilirki mage için sizin str dex veren takıları takmanızla aynı şey itemları kendi charınıza göre değerlendirmeyin bu arada 30flame damage'ı ve magic power bonusu olan bir yüzük
flame ring tabiki değersiz bi takı dakı değil ancak bir mage için ideal yüzük rol dur. 30 flame bonus %5 atak arttırır, bunu denemelerim sonucu soylüyorum ve şuan aynısının light mage için uyarlanmışı olan +1 imir kullanıyorum ancak rol bulursam gözüm imir ring falan görmez (+2 olmadıktan sonra)
quote:
Orjinalden alıntı: Kith_Kananoth
life verenler varkan kimse fr takmak istemezki yanlısmıyım???? Onu sadece mage ile tabi MAGE in flame olması lazım WS yaparken takarsın Sende tahmin edersinki mageler genelde WS yapmazlar
Sen Fire Resist le karıstırdın galiba
quote:
Orjinalden alıntı: GlaVe
quote:
Orjinalden alıntı: Kith_Kananoth
life verenler varkan kimse fr takmak istemezki yanlısmıyım???? Onu sadece mage ile tabi MAGE in flame olması lazım WS yaparken takarsın Sende tahmin edersinki mageler genelde WS yapmazlar
Sen Fire Resist le karıstırdın galiba
Kesin Öle sandı
FR: Flame Ring [ Fire Resistde demek ama şuanda Flame Ringden bahsediyolar]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme