Şimdi Ara

Beyler Gelin Bi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laflarımı çarpıtmayın, trollük yapmak için değil bu konu.

Fenerbahçe'nin adı şike ile anıldıysa yapıp yapmamanın önemi yok. Aziz yıldırımın direk istifa etmesi gerekirdi. Geri döndü böyle antipatik yaklaşımlar, soyunma odasına inmeler vs. Ve öyle ya da böyle şike yok dendi ve tff ceza vermedi. Uefa'dan 1 yıl men geldi. Bugün de 2 yıl men. Ki itiraz yüzünden Bursa vs takımların hakları yendi.

Şimdi olay şöyle gelişseydi :

Tff Fenerbahçe'yi küme düşürseydi ve 2 yıl men verilseydi bugün CL grublarda olabilirdi. Küme düşünce oyuncular 1 yıllığına kiralama vs olarak Fenerbahçe temiz temiz şuan ligimizde oynardı. Aslında o ilk yıl Fenerbahçe'ye ceza verilmemesi bir cezaydı.

Neyse benim yorumlarım bu kadar katılırsınız katılmazsınız size kalmış.

• Güzelce okuyordum, imzanı görünce soğudum.
  • Geçmiş gitmiş neyin muhabbeti bu ?
    Asıl Fenerbahçe 2 Sene içerisinde maliye açıdan ne yapacak onu merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La oğlum ne kume düşürmesi laa.Şu dünyada tanıdığım en büyük fenerli MAY rı dinleyip eğer 5-6 puan sildirseler şimdi bunların hiç biri olmıcaktı.Ama her zamanki gibi azizin tayfaları başkanlıkta gözü var diyerek adamı kötüleyip fener taraftarını üstüne sürdüler şimdi alsınlar büyük başkanlarını(Azizi hep savunanlara diyorum)
  • olmayan hak nasıl yeniyor anlamıyorum
  • 2 seneye geri al;

Dava patladı, fb kabul etti. A.Y istifa etti. (Küme düşürme yok, o çılgınlık olur fb küme müme düşmez) Madde değiştirildi, 6-9 puan silindi. Puan silinme ile FB o sene şampiyon olamadı (zaten olamamıştı o yüzden sorsun yok) Kupa geri verildi. UEFA TFF'nin doğru kararı verdiğini gördü, kamu vicdanı huzurlu. Şimdiye 10 kere hem CL de hem şampiyonluk yolunda temiz bir şekilde ilerliyorlardı.

Bundan 20 yıl sonra bile FB ve GS takımını tutan 2 kafadar arkadaş yan yana geldiğinde "olm 24. şampiyonluk gelio", "ne 24'ü 23 o 1 sene şike ile" kavgaları dönecek.
  • küme düşme değilde puan silme ile zaten yırtacaktı. ama şampiyonluk kupasınıda vermesi gerekiyordu. ama yapmadılar el altından işler yapmaya calıştılar,herşeyin üstünü örtmeye çalıştılar sonuçlar ortada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    ps ciler gelin bi beyler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.