Şimdi Ara

beyler Havuzda mayonun altına boxer giyilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diyelim ki kaza oldu mayo çıktı olur mu olur sonuçta. yahut havuz suyu klorlu olduğu için önlem amaçlı.

giyilir mi ? ciddi yorumlar bekliyorem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mayonun Altına Boxer Giyilir mi?

İster havuzda ister denizde yüzerken mayonuzun altına boxer giymek isteyip istemediğiniz tamamen kişisel bir tercihtir. Bu konuda kesin bir kural yoktur ve her iki seçeneğin de avantajları ve dezavantajları vardır.

Mayonun Altına Boxer Giymenin Avantajları:

• Destek ve Kapsama: Boxerlar ekstra destek ve kapsama sağlayarak, özellikle dar mayolarda daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir.
    • Hijyen: Boxerlar, suda geçirilen uzun süreler boyunca hijyeni iyileştiren bir bariyer görevi görebilir.
    • Güneş Koruması: Bazı boxerlar, zararlı UV ışınlarına karşı koruma sağlamak için tasarlanmıştır.

Mayonun Altına Boxer Giymenin Dezavantajları:

• Ek Katman: Boxerlar, özellikle sıcak havalarda ek bir katman oluşturabilir ve sizi rahatsız edebilir.
    • Bakım: Boxerlar, ıslakken eksiksiz bir şekilde durulanmazsa küf oluşumuna neden olabilir.
    • Estetik: Bazı kişiler, mayonun altına boxer giymenin görünümünü beğenmeyebilir.

Mayo Altına İç Çamaşırı Giyilir mi?

Mayonuzun altına iç çamaşırı giymek, kişisel tercihlere ve hijyenik kaygılara bağlıdır. Ancak bazı kişiler, ekstra kapsama ve hijyen için mayonun altına külot giymeyi tercih edebilir.

Deniz Şortunun Altına Boxer Giyilir mi?

Mayonun altına boxer giymekle ilgili ilkeler, deniz şortları için de geçerlidir. Boxerlar ekstra destek, kapsama ve hijyen sağlayabilir, ancak aynı zamanda ek bir katman oluşturabilir ve rahatsızlık yaratabilir.

Sonuç:

Mayonun, deniz şortunun veya mayo altına boxer giymek ya da giymemek tamamen kişisel bir tercihtir. Doğru ya da yanlış cevap yoktur. Kendi rahatlık seviyenizi ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak en uygun seçeneği belirlemelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rahat edemezsiniz bir kere
  • İpini sıkı bagla. Bugun denize girdim hafif dalgaliydi hic sorun olmadi. Altina boxer giyme cok agirlik yapar islaninca adam gibi yuzemezsin

• Slip mayo giyebilirsin adidas nike ta felan satılıyor.
  • sağolun cevaplar için. zaten ağır acemiyim yeni başlayacağım için boxer yüzünden hiç rahat edemeyeceksem giymem o zaman. batarım , boğulurum Allah korusun ağırlık yüzünden :)

• Giyilir tabi. Ben hep giyerim hatta. Giymezsem rahat edemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

sağolun cevaplar için. zaten ağır acemiyim yeni başlayacağım için boxer yüzünden hiç rahat edemeyeceksem giymem o zaman. batarım , boğulurum Allah korusun ağırlık yüzünden :)

Ben hep boxer giyiyorum yoksa mal meydanda file falan kurtarmıyo.Boxerın hiçbir farkıda olmadı şuana kadar hissetmedim bile, tabi benim giydiklerim yapışan ve ince kumaş tarzı.Birsürü farklı boxer çeşitleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forma günlük giyilir mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Bu pantolon mu pijama mı
    8 yıl önce açıldı
    Bu havada deri ceket giyilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

quote:

sağolun cevaplar için. zaten ağır acemiyim yeni başlayacağım için boxer yüzünden hiç rahat edemeyeceksem giymem o zaman. batarım , boğulurum Allah korusun ağırlık yüzünden :)

Ben hep boxer giyiyorum yoksa mal meydanda file falan kurtarmıyo.Boxerın hiçbir farkıda olmadı şuana kadar hissetmedim bile, tabi benim giydiklerim yapışan ve ince kumaş tarzı.Birsürü farklı boxer çeşitleri var.

benim boxerların bazılarında düğme var. neden düğme var hiç bilmem , bu düğme sorun çıkarır mı mayoya ?

• quote:

quote:

+1

• ben hep öyle giriyorum deniz ve ya havuza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

+1

Oldu 2

• GİYİLMEZ kırolar giyer ancak giyme yani dalga geçerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 2 Temmuz 2013; 1:31:48 >
  • bazı mayolar kumaşından dolay hızlı kuruyor yani mayon kurur boxer kurumaz sadece boxerın oduğu yerler ıslak kalır boxerın ortaya çıkmış olur
  • Giyilir ben rahat edemiyorum şahsen direk tahriş oluyor giymessem azcık alta indirirsin boxer gözükmez ama bi sorun var kurumuyor veya istersen külot gibi mayolar var ne deniliyor ona bilmiyorum onu giyersin
  • yav giyilmezde bazı mayolarda file oluyor tahriş ediyor ucunu başını o yüzden slip don bile giydiğim olur
  • Giymeyince, özellikle de sudan çıkarken mayonun vücuda yapışması...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.