0002258-25225418526854 denizbank banka hesap numaram dostum. Öğrenciyim, açım param yok. Seviglim yeni terketti, yarın vizem var moral bozukluğundan, açlıktan ve kitap alacak param olmadığından çalışamıyorum. Rica etsem gönlünden ne koparsa.
pmden iban yolla
dostum çok çok sağol ya, ne kadar teşekkür etsem azdır vallaha. Gece gece beni çok mutlu ettin. Yeri geldiğinde baba oğluna 340 lira vermez anında. Hele sen tanımadığın birinin samimiyetine inandın. Helal olsun gözlerim doldu valla. Yazma dedin ama dayanamıyorum forumdakilerde bu hareketini, insanlığın hala ölmediğini öğrensin.
Hemen çıkıp bi kokoreç yiyicem, yıllardır et yememiş gibi hissediyorum kendimi.
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
quote:
Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi
quote:
0002258-25225418526854 denizbank banka hesap numaram dostum. Öğrenciyim, açım param yok. Seviglim yeni terketti, yarın vizem var moral bozukluğundan, açlıktan ve kitap alacak param olmadığından çalışamıyorum. Rica etsem gönlünden ne koparsa.
pmden iban yolla
dostum çok çok sağol ya, ne kadar teşekkür etsem azdır vallaha. Gece gece beni çok mutlu ettin. Yeri geldiğinde baba oğluna 340 lira vermez anında. Hele sen tanımadığın birinin samimiyetine inandın. Helal olsun gözlerim doldu valla. Yazma dedin ama dayanamıyorum forumdakilerde bu hareketini, insanlığın hala ölmediğini öğrensin.
2005 uyesinin yalan soylemeyecegine inanmak istiyorum.Konu sahibi olan arkadasi tebrik ediyorum.Insanligindan dolayi ayrica tesekkur ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi
quote:
pmden iban yolla
birader o parayı ben acıdım da gönderdim hesap numarana, neyse iyilik yap denize at demişler.
lan noluyo benim de halim içler acısı anasını satim şans bize gülmez ki , zamanında yetişemedik gene.Zaten ben hep söylüyorum yanlış zamanda doğdum diye
vay canına ne insanlar var
quote:
Orijinalden alıntı: Mickey~
lan noluyo benim de halim içler acısı anasını satim şans bize gülmez ki , zamanında yetişemedik gene.Zaten ben hep söylüyorum yanlış zamanda doğdum diye
ulan her fırsattan yararlanmaya çalışıp harama göz dikme bi kerede hakkınla çalışıp helalinle ye be......
quote:
Orijinalden alıntı: Mickey~
ha-ha fakir seni.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme