Şimdi Ara

Beyler hayattan nefret ediyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

0002258-25225418526854 denizbank banka hesap numaram dostum. Öğrenciyim, açım param yok. Seviglim yeni terketti, yarın vizem var moral bozukluğundan, açlıktan ve kitap alacak param olmadığından çalışamıyorum. Rica etsem gönlünden ne koparsa.

pmden iban yolla

dostum çok çok sağol ya, ne kadar teşekkür etsem azdır vallaha. Gece gece beni çok mutlu ettin. Yeri geldiğinde baba oğluna 340 lira vermez anında. Hele sen tanımadığın birinin samimiyetine inandın. Helal olsun gözlerim doldu valla. Yazma dedin ama dayanamıyorum forumdakilerde bu hareketini, insanlığın hala ölmediğini öğrensin.

Hemen çıkıp bi kokoreç yiyicem, yıllardır et yememiş gibi hissediyorum kendimi.

• quote:

quote:

quote:

0002258-25225418526854 denizbank banka hesap numaram dostum. Öğrenciyim, açım param yok. Seviglim yeni terketti, yarın vizem var moral bozukluğundan, açlıktan ve kitap alacak param olmadığından çalışamıyorum. Rica etsem gönlünden ne koparsa.

pmden iban yolla

dostum çok çok sağol ya, ne kadar teşekkür etsem azdır vallaha. Gece gece beni çok mutlu ettin. Yeri geldiğinde baba oğluna 340 lira vermez anında. Hele sen tanımadığın birinin samimiyetine inandın. Helal olsun gözlerim doldu valla. Yazma dedin ama dayanamıyorum forumdakilerde bu hareketini, insanlığın hala ölmediğini öğrensin.

2005 uyesinin yalan soylemeyecegine inanmak istiyorum.Konu sahibi olan arkadasi tebrik ediyorum.Insanligindan dolayi ayrica tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

pmden iban yolla

birader o parayı ben acıdım da gönderdim hesap numarana, neyse iyilik yap denize at demişler.

• lan noluyo benim de halim içler acısı anasını satim şans bize gülmez ki , zamanında yetişemedik gene.Zaten ben hep söylüyorum yanlış zamanda doğdum diye
  • vay canına ne insanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

lan noluyo benim de halim içler acısı anasını satim şans bize gülmez ki , zamanında yetişemedik gene.Zaten ben hep söylüyorum yanlış zamanda doğdum diye

ulan her fırsattan yararlanmaya çalışıp harama göz dikme bi kerede hakkınla çalışıp helalinle ye be......

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

lan noluyo benim de halim içler acısı anasını satim şans bize gülmez ki , zamanında yetişemedik gene.Zaten ben hep söylüyorum yanlış zamanda doğdum diye

ha-ha fakir seni.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.