Şimdi Ara

Beyler HTC Ekran Çatladı Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler su waveboard denen kaykaydan aldım bi kaç gundur suruyorum bugun farketmeden yaglı zeminden gecmem sonucu dustum telefonumda kap vardı fakat ekran ustu halde cebimde oldugundan yerden ekrana bir darbe almıs basta fark etmedım gorunurde bısey yoktu ama sonra ekranı actım ve iç panelin çatlak oldugunu gordum nerdeyse ekranın yarısı kadarını etkilemiş.
    Ankarada uygun fiyata yaptırabilecegım ve eski hali kadar saglam yapabilecek bi yer arıyorum.

Telefon Modelim: HTC Desire 500

Fiyatı ne kadar olur ?
    Yapımı ne kadar surer?
    Garanti kapsamından cıkar mı?

• Garantisi sürüyorsa garantiye ver .Orjinal parça kullanırlar hiç değilse.
  • Yok mu bilgisi olan arkadaslar o kadar bakıyosunuz 1 yorum yazmıyosunuz
  • muhtelemen kullanıcı hatası derler ve garanti kapsamında yapmazlar. Camı değiştirmek fazla pahalı değildir ama panelde bi sorun varsa çok para tutabilir. Eğer sorun paneldeyse hiç düşünmeden parçalarını satın ve yenı bir telefon alın. sadece cam çatladıysa erken olsun dersenız gidin bi telefoncu ya yaptırın ama orjınal olmaz. Orjınal olsun dersenız de garantiye gönderin.
  • Telefon farkettigim kadarıyla arkadan gelen bi darbeyle iç panelde catlama olmus ama gittigidiyorda 159tl ye satılan panel seti buldum orjinal oldugu soyleniyor iş gorur mu
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-desire-500-lcd-ekran-dokunmatik-panel-128895734
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.