Şimdi Ara

Beyler İlk Konum Yardım (Sıralama Kayması) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: silencergkn

quote:

Orijinalden alıntı: pelin_melin

quote:

Orijinalden alıntı: silencergkn

arkadaşlar mf-4 bu yıl 93kyım geçen yıl 117k olan bölüme yerleşme durumum nedir acaba bu kayma sonucu

24k fark var bence %99 yerleşirsin

herşey normal olsaydı tamam ama işte sıralamalarda kayma falan oldu bu yıl sıralamalar yükselicek yerleşebilirmiyim acaba diye endişeleniyorum

24k dan daha fazla etkileneceğini sanmıyorum
  • bende 271k girmek istediğim bölüm 281k ikinci öğretimi 304k sizce 304 k olan ikinci öğretime dalabilirmiyim sıvışabilirmiyim aradan bir ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

bende 271k girmek istediğim bölüm 281k ikinci öğretimi 304k sizce 304 k olan ikinci öğretime dalabilirmiyim sıvışabilirmiyim aradan bir ihtimal

i.ö girebilrsin bence
  • quote:

quote:

bende 271k girmek istediğim bölüm 281k ikinci öğretimi 304k sizce 304 k olan ikinci öğretime dalabilirmiyim sıvışabilirmiyim aradan bir ihtimal

i.ö girebilrsin bence

iyide dostum mesela geçen sene diyelim 20k kişi bölüm dışı tercih yaptı mat netleriyle bir yerlere girdi diyelim.bu sene aradan onlar çıktı 20k bir düşüş oldu ancak önümüzdeki tüm rakipler tmci tmciler bölüm dışı yapıp aradan çıkmayacak bence max. 10k kayma olur.Kaldıki bu benim dediğim herkes benim istediğim bölümü yazarsa.siz hep aradan mfcilerin tercih yapmadığını düşünerek davranıyorsunuz.geçen sene kim bilir kaç ts ve mf ci tm bölümlerine yerleşti birde bunu hesaba katın bence.

• quote:

quote:

quote:

i.ö girebilrsin bence

iyide dostum mesela geçen sene diyelim 20k kişi bölüm dışı tercih yaptı mat netleriyle bir yerlere girdi diyelim.bu sene aradan onlar çıktı 20k bir düşüş oldu ancak önümüzdeki tüm rakipler tmci tmciler bölüm dışı yapıp aradan çıkmayacak bence max. 10k kayma olur.Kaldıki bu benim dediğim herkes benim istediğim bölümü yazarsa.siz hep aradan mfcilerin tercih yapmadığını düşünerek davranıyorsunuz.geçen sene kim bilir kaç ts ve mf ci tm bölümlerine yerleşti birde bunu hesaba katın bence.

en kötü ihtimalle demek istedim zaten i.ö yerleşmesini

• quote:

quote:

quote:

quote:

i.ö girebilrsin bence

en kötü ihtimalle demek istedim zaten i.ö yerleşmesini

ötekide olabilir diyorsun yani.ya 2 senedir giriyorum 2 senedir geçen seneki puanlara göre tercih yapamıyorum birinde sistem değişti birinde böyle saçma bir şey çıktı.Allha yardımcımız olsun ne diyeyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.