Şimdi Ara

Beyler İşte Roc Cıkarma Resmi Ardream Vede ib :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: quanta_06

quote:

Orjinalden alıntı: Kenjinn

güzel Disband etmişin
    Congratulations...!

sana katılıyorum bu mage kesinlikle duke kesemezdi abi şahsen benim kestiğim bossa disband çekselerdi yani büyüklerinin kemikleri sızlardı yiyeceği küfürden burada insanlar sadece kendini düşünüyor nasıl olsa oyun diyorlar ama acısı çok büyük çıkacak inanıyorum göreceğiz Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!

Congratulations...!

• helal
  • Bu Mudur Cewabın

Kıskaçlığın gözü kör olsun ! siliyorum bişi gösterende suç
  • bal damlıyo
  • Helal olsun ben bu Inevercry'ı bir yerden hatırlıyorum bizim alt clandayken ally verdiydik galiba oydu.ben 59 level warriorla duke kesicem diye bir tarafım çıktıydı tbr ederim
  • aynen haklısın benn abyss'ten shard cıktı diyom..abyss'ten bişi cıkmıyo diyenlere kapak olsun diyom... adam diyo qim diyo öle diyo... saçmalık walla saçmalık bazıılarını yollamaK lasım bu haber sitesinden
  • resim nerede
  • Confugretional point
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.