sana katılıyorum bu mage kesinlikle duke kesemezdi abi şahsen benim kestiğim bossa disband çekselerdi yani büyüklerinin kemikleri sızlardı yiyeceği küfürden burada insanlar sadece kendini düşünüyor nasıl olsa oyun diyorlar ama acısı çok büyük çıkacak inanıyorum göreceğiz Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!Congratulations...!
Congratulations...!
helal
Bu Mudur Cewabın
Kıskaçlığın gözü kör olsun ! siliyorum bişi gösterende suç
bal damlıyo
Helal olsun ben bu Inevercry'ı bir yerden hatırlıyorum bizim alt clandayken ally verdiydik galiba oydu.ben 59 level warriorla duke kesicem diye bir tarafım çıktıydı tbr ederim
aynen haklısın benn abyss'ten shard cıktı diyom..abyss'ten bişi cıkmıyo diyenlere kapak olsun diyom... adam diyo qim diyo öle diyo... saçmalık walla saçmalık bazıılarını yollamaK lasım bu haber sitesinden
resim nerede
Confugretional point
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme