Bildirim
beyler japkoda oynayan varmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Japko ile ilgili bir cok başlik acildi lüten arama butonunu kullan. -
sakın japkoya geçme.gerçekten hiç güzel değil
level kasmak o kadar zor ki!!
anca grup oluşturabilirsen kasarsın
tek başına çok zor -
tmm gecmemde TURKlere uyelik vermiyolarmıs dogrumu bu ?? oyle diyolar cevap yazın lutfen -
Walla ben japko oynuyom,görevlerden lwl atlıyon zaten 45-46 lwl oldunmu dah ii görevler geliyo bence japko güzel -
Şahsen tavisye etmem japko yu çunkü adamlar aşmışlar vede uçmuşlar Unique itemleri olmayan adam kalmamış Hatta bi resimde görmüştüm asas Shelli bi warrior a 1,2k damage vermişti. -
ben jpko da oynadım ama lvl kasmak hiçte zor değil orda bir tane iyi bir TÜRK clanına girersin daha clanca bir sürü yaratık vb.vb.vb. kesersın tabi bi de çok avantajlı olan exp.görevleri var özelllıkle gorevlerle bıle cok iyi kasabılırsın mesela bir gorev vardı ben lvl 43 gibi iken yapmıstım 8 tane orc talısman cıkartıyorsun sana 800k exp.veriyor bunun gıbı daha cok gorevler var bence jpko ya gec item ler de ucuz ben İB yi 1.2m den almıstım ama İtem KİRALAMA var bu da cok avantaj sağlar ama tabi iyi bir clan şart clansız hic birsey yapamazsın.tabi en az 1m ile dolasman lazım item vb.in olması ıcın mesela chitin lar (rogue)500k.yanı takım chitin 2.5m İb alsan 1m den 3.5m!para kasmakta kolay en azından bana gore gec sen jpko ya emın ol ordakı bazı TÜRK ler harıc sana yardım edenler olucaktır..
bu arada ben orda 4 gunde 46 olmustum paper archery rogue yapmıstım clanım saolsun cok iyi kasmıstık onlarla ama en sonun da butun K-e yi bıraktım Fire Drake harıc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimJim -- 1 Ağustos 2006; 10:48:42 >
-
biriniz jopkoya gec diyo biriniz gecme diyo kafam karıstı buna bakılırsa
3 kişi =gecme diyo
2 kişi =gec diyor anlamadım -
bır kere Turklere uyelık wermıorlar dıe bır sey Turkler uyelık almak ısterlerse alırlar dımı arkadaslar
sonracıma ben suan japondaym we lwl kasmak para kasmak ıtem duzmek hepsı kolay yanı sana kalan tek sey adamını doru duzgun ıtem duzmek we oyunun sadece zewkını cıkarmak kalıor dupe koxp falan bunlar kalkmıs durumda bellı durumlarda ks yapmak bıle ban sebebı olabılıor yanı sadece oyun oynuorsun we kucuk cz dıe bır yerı war max 59 lwl gırebılıor yanı kafa dengı yaklasık aynı guctekı adamlarla cz yapıorsun buda zewk almanı sağlıor bence bence USKO da yenı bır char acıp kasacaksan hıc urasma gel JAPKOyu dene (ben 5 saatte 32 lwl warrior kastım tek basıma +1.5m nakıt para we harcadım potlar falan war ustunde de bıraz ıtemler war +2 bıll war Örn.)
-
Karus a dönemioz terkosss nolacak halimizz crazy_cloud gördüğü yerde hapis atıo crazy_cloud denen türk düşmanı moda 25gün hapis verdi bana .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X