Akıllıysak K.O japana gecerız her sey cok ucuz sılahlarıda cok farklı
ben gittim ama hıcde guzel degıl tavsıye etmem bırıncısı pra kolay kasılmıor ıkıncısı cıvcıv yoq
chitin bile 200k ama işte level kasmak mesele
bi de orda asıl pahalı olan şeyler izlenimlerime göre upgrade edilmiş şeyler..
yaw orda +21 itemler var diye biliyorum 80lik adamlar daha asmıs itemler var adamlar belki de shardı bıcaktan saymıyolar bilemeyiz hic oynamadım bi ara baslıyodum english patch olayı olmadı japonca da işkence gibi
Walla ya Glave çıktı lottodan satamıyorum bi türlü :) 750k'Ya alan yok.
Ya bana warior shell cıktı 20Mden satamadım ya elımde kaldı dandık orası dandık
Bişey sorcam üyelik aldım fakat şifreyi göremiyorum. Şifre japonca olarak mı geliyor anlamadım. YArdım edin lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_STaR
başlıına dikkat ettim ve şunları sölemek istiom 1-) shard +1 hayatta 5m olmas en ucuz 10m 2-)dark vane 15m ve üstü ......
bi ara başlamıştım ben de japkoya. bi 6-7 ay önce falan.baktım herşey çok ucuz. gittim direk okçu açtım. 3 günlük moradon macrosu sonrası elime shard aldım sadece scroll düşürerek gerçi sonra ban yedik o ayrı mesele
quote:
Orjinalden alıntı: sagopa_aydede
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_STaR
başlıına dikkat ettim ve şunları sölemek istiom 1-) shard +1 hayatta 5m olmas en ucuz 10m 2-)dark vane 15m ve üstü ......
Server'dan server'a fark var sen nerede oynuyorsun bilmiyorum ama ben Patos'ta başlamıştım orda Mirage'lar 500k falandı. O zaman Shard'ın 5m olması da çok anormal değil bence.
lan glave yerine iron cros bow alırım ben 350k ye iron cors bow aldım +6 hemde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme