Şimdi Ara

Beyler kafayi yiyeceğim bir el atın Adam gibi bir müzik indirme uygulaması önerin lütfen :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler internetim kesik olduğundan dolayı paketten kullanıyorum ve şarkı indirmem gerek bana şöyle adam gibi repertuarı geniş bir program önerin spofity adlı uygulamayı indirdim ama müzik indirmek icin premium hesap istiyor azerbeycan müzik sitelerinden indirecektim ki avea tarafından yasaklı erişim bana allah rızası için adam gibi bir uygulama önerin şimdiden teşekkürler :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://convert2mp3.net/en/index.php?p=home

• Ben indirmeleri zorrent yapmanızı tavsiye ederim aslında. Ama eğer ben Türkçe zorrent bulamıyorum, seed olmuyor vs diyorsan bir program değil ama mobil üzerinden de bilgisayar üzerinden de neredeyse aradiğin bütün şarkıları 320kbps ye kadar bulabilmeni sağlayacak bir site önerebilirim.

' mp3clan.com '

Ancak bazen bu sitenin açılmadığı veya çok yavaş olduğu oluyor. Ona alternatif olarak da ' mp3skull.com ' u önereceğim.

• Teşrkkürler beyler deneyeceğim... :)

• Youtubemp3.org en iyisi

• Eyvallah onuda deneyeceğim su an musait değilim :)

• Bundan İyisini bulamazsın TinyTunes http://exigocs.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah bakacağım

• Up beyler şaka gibi gerçekten hiçbiriiş görmüyor aradığım şarkıları bulamadim ya program inmiyor ya da şarkı bulunmuyor

• Kesinlikle vk müsic&video
     Beyler kafayi yiyeceğim bir el atın Adam gibi bir müzik indirme uygulaması önerin lütfen :((

• tevfikkavil kullanıcısına yanıt
    Eyvallah link verebilir misin ? Play store olmasın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Zıplangıç

Ben indirmeleri zorrent yapmanızı tavsiye ederim aslında. Ama eğer ben Türkçe zorrent bulamıyorum, seed olmuyor vs diyorsan bir program değil ama mobil üzerinden de bilgisayar üzerinden de neredeyse aradiğin bütün şarkıları 320kbps ye kadar bulabilmeni sağlayacak bir site önerebilirim.

' mp3clan.com '

Ancak bazen bu sitenin açılmadığı veya çok yavaş olduğu oluyor. Ona alternatif olarak da ' mp3skull.com ' u önereceğim.

merhaba size bir sey sormak istiyorum internette muzik indirdigimde telefonda kulaklikta bazilari dusuk bazilari yuksek kalitede cikiyor sesleri mesela youtube da indirdigimde arama yaptigimda hd sonunda ekliyorum kalitesi daha iyi oluyor ama hepsini bulamiyorum hd sesli indirebilecegim site var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplangıç

Ben indirmeleri zorrent yapmanızı tavsiye ederim aslında. Ama eğer ben Türkçe zorrent bulamıyorum, seed olmuyor vs diyorsan bir program değil ama mobil üzerinden de bilgisayar üzerinden de neredeyse aradiğin bütün şarkıları 320kbps ye kadar bulabilmeni sağlayacak bir site önerebilirim.

' mp3clan.com '

merhaba size bir sey sormak istiyorum internette muzik indirdigimde telefonda kulaklikta bazilari dusuk bazilari yuksek kalitede cikiyor sesleri mesela youtube da indirdigimde arama yaptigimda hd sonunda ekliyorum kalitesi daha iyi oluyor ama hepsini bulamiyorum hd sesli indirebilecegim site var mi

Indirirken şarkıyı flac formatında veya lossless indirirseniz en yüksek kaliteyi alırsınız. Ancak 320kbps kalitesindeki mp3ler de sizi tatmin etmeye yetecektir. Mp3clan da indirirken zaten sol tarafta kalitesi yazıyor.

• Tubemate 10 unumara googleplayde yok ama super bende boyle konu actim bulamamisim gecen tesadufen buldum pisman olmazsin :)

• 3PM iyidir ama turkce karakter destegi yok.

• Mzkndr, bir ara Google Play'de üst sıralara yerleşen müzik uygulaması kaldırıldı. Ve yerine getirilen uygulama bu. Dene, çok iyi. Hızlı aynı zamanda.
  • Play store a yaz mp3 indir diye ,youtubedan otomatik indiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herboy89

Eyvallah link verebilir misin ? Play store olmasın lütfen

Play store dan indirdim :)) ben normal link verebileceğim bi site bilmiyorum

• Eyvallah sağolun beyler :))

• youtube-mp3.org/tr

müzik indirmek için kullandığım tek şey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.