Şimdi Ara

Beyler kalbim acıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok üzülüyorum be bunu hiç hak etmedim tek emek verdiğim ders mattı sonuç 12 net. 30 yapan insanım ben düşündükçe ağlıyorum her şey yalan oldu. Önemli olan lys diyorsunuz ama çekilecek bir net değil bu. Herkesi en önemlisi de kendimi yüz üstü bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorma hocam mat beni de bitirdi

• Topluca ölelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yıl boyunca 33 altına nadiren düştüm. Matta 26 tane işaretleyebildim. Ben de emeğimin karşılığını alamadım. Yalnız kaldıkça ağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon Petrikov -- 12 Mart 2017; 19:54:28 >
  • Kardeşim sanırım aynı gibiyiz. Ben de 25 falan yapıyordum. sonuç 12 net. Ama ben okadar üzmüyorum kendimi. Hem ygs bu belli mi olur belki sıralama iyi gelir bu kadar bırakma kendini. Gelmese dahi kalbinin acımasını gerektirecek bişey değil sınavın kötü geçmesi. Ayrıca herkesin matı kötü geçtiği meselesi de var
  • Denemelerde hep 25-30 arası yaparken 17 soru işaretlemek fena koydu

• Hocam herkes aynı durumda sıkmayın canınızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canım Çok Acıyor :-((
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şaka maka herkes normalde yaptığının nerdeyse yarısı mat yapmış artık üzmeyek kendimizi tmci gardaşlar
  • Tmyim sallamasyon 10 tane isaretledim ve ilk sayfadan 2 yanlis 1 bosum var ahhshaha

• Ben de normalde 20-26 arası yapıyordum 13 net yapmışım
  • meslek liseli olduğum için fazla çalış(a)madım stajdı carttı curttu derken matta en fazla 20 net yaparken sınavda 17 net yaptım
  • Türkçe Sosyaller nasıl arkadaşlar?
  • Hocam 12'nin nesine iyi gelecek sıralama...

• Tamam düşük ama herkes de yüksek yapmadı ki be kardeşim. Hedefini tam bilmiyorum açıkçası. Türkçe sosyal netini de bilmiyorum. Ama 140-150 binde olma şansımız var. Hatta büyük ihtimal öyle olur. Ve iyi bir lys geçirip bunu çok yukarıya taşıyanları da biliyoruz. Yapmamız gereken çalışmak.

Ayrıca çalışmak hiç boşa gitmez. Belki seneye girdiğinde çok daha başarılı olacaksın, derece yapacaksın ve iyi ki geçen sene kötü yapmışım diceksin. Veya bu sene 2015 gibi bi sıralama olcak ve beklediğinden daha iyi olcak boşa kalbimi acıtmışım diceksin. Kendini üzmek bukadar basit olmamalı.

Ben mi fazla iyimser rahatım la
  • Yaniyorumda matematige butun zamanimi harcayip 12 net yapmama onla ugrasicagima sosyal ve fene yogunlassaydim daha iyi yapardim boyle matematigin icine sokam

• Kemal3131 kullanıcısına yanıt
    hiç sorma. sosyal türkçe fen nasıl senin
  • Kemal3131 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tam tersi keşke sosyale harcadığım zamanı mata ayırsaydım diyorum. Sona bırakınca telaştan bir halt yapamadım

• Turkce bilmiyorum 28 30 arasi bekliyorum fende fizik aklimdaydi sadece oda 9 4 sosyal son dakikada 9 soru cozdum 1 y var acikcasi bomb*k lys de yukseltmeye calisicam ama dedigim gibi fen tarih ugrassam daha yuksek yapardim

• Ben turkceden sonra gectim baktim yapamiyorum moral dustu fene goz gezdirip geri doneyim dedim donmez olaydim 12 net matematik sonucu

• hocam sıkma canını. bugün ben günlerce bu netler için mi uykusuz kaldım diye ağladım ama lys var diye avuttum hep. ha lys olmadı mı olsun kardeşim bir daha şansımız var. kalbini acıtmana değmez. eğitim sistemi bağımsız değil bu ülkede, birileri bir şeyler diyor ve her şey ona göre oluyor. tanımıyorum seni ancak inanıyorum kalbin çok güzeldir, kendin için güçlü ol lys asıl. iyi şanslar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.