Şimdi Ara

Beyler kalçam vücuduma oranlar biraz büyük? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
6.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonucunuzu bekliyorum hocam bende fitness düşünüyorum.
  • Sokaliptüs kullanıcısına yanıt
    Sadece koştunuz yemek saatlerinizi düzenlediniz ve çikolata cipsi bıraktınız ve 11 kilomu verdiniz iyi vermişsiniz hocam demekki yemeğide azaltmışsınız peki vücut gevşekleşmedimi 11 kilo verince sıkımı? Bende ramazandan sonra bakacağım bir hal çaresine inşallah.
  • Sağol hocam ramazandan sonra başlayacağım üniye gidene kadar bir fitness salonunamı yazılsam yoksa kendim yapabilirmiyim?
    Vücud yağ oranını nasıl öğreniyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionn06

o boya o kilo ideal değil yağlısın o yüzden büyük gözüküyor bu kadar basit
  • Boyuna göre ideal kilo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Avm lerde makine oluyor oradan ölçtüm başka nasıl ölçülür bilmiyorum.

Hayır gevşemedi sıkılaştı tabi ki.Öyle çok kilolu birisi değilim boy 1.79 86 kg dan 75 e düştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokaliptüs -- 12 Temmuz 2015; 20:11:35 >
  • Hanginize inanayım?

Aslında 60'a insem iyide bir yandan fitness kardio bir yandan kilo verme nasıl olur? Kilo verirken kas kaybı olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpionn06 -- 12 Temmuz 2015; 23:39:22 >
    Anladım hocam bi ara denk gelirse bakarım bende bir de alnım çok yağlanıyor muhtemelen benimde yağ oranım yüksektir. Bu yağı yakmanın tek yolu kardio hitt kardio sanırım.
  • quote:

Sağol hocam ramazandan sonra başlayacağım üniye gidene kadar bir fitness salonunamı yazılsam yoksa kendim yapabilirmiyim?

Evde yaparsin evdede youtube da videolar vardir, uniye girince buyuk ihtimal spor salonu vardir oraya gidersin.

• Evet var youtubede felan videolar onlardan yaparım artık neyse inş işe yarar bundan 2-3 ay önce 1.5 ay kadar amatörce yapmaya çalıştım az da olsa faydasını görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Ben çok tecrübeli değilim ancak evde bir noktaya kadar yaparsın ondan sonra spor salonu şart. Muhtemelen o kalça yağ değildir kemikten dolayıdır. Squat yapabilirsin orantılı kalça için.

Sen yetkili bir abiye benziyon hocam yaş 15 boy 171 kilo 56 yağ yok pek ama kaçla kemiklerim çok geniş misal benle aynı kilodaki arkadaşımdan 4 6 beden geniş pantolon alıyorum. Omuzlarım da dar peki sizce spor salonuna gitsem bu düzelir mi yani 56 kiloyum ama ters üçgeni belim omuzlarımdan geniş spor salonu düzeltir mi ?
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Evet düzelir ancak 1-2 sene daha beklesen daha iyi olur gelişim çağındasın. Şu an ağırlık çalışman biraz kötü olabilir. Kilon az, sağlıklı kilo almak için diyetler var onları dene.Kilo aldıkça kalçanda şekillenir omuzlarında. Ama çok zaman gerek. Okulundan ve derslerinden kopmamalısın.En az 6 ay gerek şöyle güzel bir değişim için.

Edit: boy uzatma egzersizleri yapmanı öneririm. Kemiğindeki plaklar kapanmadan düzenli olarak yap. 5-6 cm uzayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kesha- -- 12 Temmuz 2015; 20:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Evet düzelir ancak 1-2 sene daha beklesen daha iyi olur gelişim çağındasın. Şu an ağırlık çalışman biraz kötü olabilir. Kilon az, sağlıklı kilo almak için diyetler var onları dene.Kilo aldıkça kalçanda şekillenir omuzlarında. Ama çok zaman gerek. Okulundan ve derslerinden kopmamalısın.En az 6 ay gerek şöyle güzel bir değişim için.

Edit: boy uzatma egzersizleri yapmanı öneririm. Kemiğindeki plaklar kapanmadan düzenli olarak yap. 5-6 cm uzayabilirsin.

Teşekkürler hocam egzersizleri araştırayım hemen seneye de vücut geliştirmeye başlarım.
  • quote:

Hanginize inanayım?

Aslında 60'a insem iyide bir yandan fitness kardio bir yandan kilo verme nasıl olur? Kilo verirken kas kaybı olmasın?

boyum 1.84 yağ oranım %13 lerde kilom 75 74 civarı. Yağ oranını %10 a çekmem lazım yani bi 70 kilo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Hanginize inanayım?

boyum 1.84 yağ oranım %13 lerde kilom 75 74 civarı. Yağ oranını %10 a çekmem lazım yani bi 70 kilo.

Alıntıları Göster
    Bölgesel zayıflama diye bir şey yok.İstersen 50 kilo ol yine basen ve kalçaların vücuduna oranla büyük kalır.Kesin çözüm kalça ve basenlere liposakşın yaptırman.Eğer zaman ayırırım diyorsan da vücudunun üst kısmını geliştirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 13 Temmuz 2015; 0:11:14 >

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Yağ oranınızı nerde ölçtürdünüz hocam?

• quote:

Yağ oranınızı nerde ölçtürdünüz hocam?

hocam hastanedeki aletle ölçmüştüm ve yağ oranı hesaplanabiliyor googleye yazın çıkar
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdımda gerek yok yağları doğal yollarla yakmaya bakacağım teşekkürler cevap için.

• quote:

Biraz araştırdımda gerek yok yağları doğal yollarla yakmaya bakacağım teşekkürler cevap için.

Ne yaptın 3 ay geçmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.