Şimdi Ara

Beyler kavga konusu (CİDDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayfayi topla ve dövüş ayrıca şeytan meyvesi yemen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaybeycandan

quote:

Orijinalden alıntı: A.AYYILDIZ

Beyler doğruyu söylüyorum yaşım 16 evet para vermediğim için değil yok ona hiç selam vermiyormuşum yok para lafı yapıyormuşum bu sebepten 30 kişi saldıracaklarmış falan filan dedim aranızdan biriyle teke tek atıyım yok diyor .

doğulu mu

O rizeli ben Trabzonluyum teke tek gelse bir şey demeyeceğim de 30 kişi nedir abi
  • quote:

Beyler başlıktada söylediğim gibi konu çok ciddi dün arkadaş para lazım dedi para veremem filan dedim param yoktu cidden epey küfür etti burası paramatik değil dedim işte telefonu kapattım sonra bugün akşam mesaj attı filan çocuğuda tanıyorum psikopat 30 kişi filan toplamış beni bekliyorlarmış bir yerde ben de dedim arkadaşlardayım filan böyle sebepler yüzünden kavga etmem saçma filan dedim çocuk diyor dışarı çıkma gördüğüm gibi dövdürücem filan polisi arayayım mı ne yapayım ?

kardeş o arkadaş değilmişki koynunda yılan beslemişin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

Yav he he

Eger gercekse arkadasin degilmis git oraya uziyle ve hepsini oldur
    Bir diger oneri oraya git yere bir lira at kac cocuk onu alirken rahat kacarsin

Uziyle tararsa bu yorumun degerlenir ama

• Bana yapacak alcam silahi allah yaratti demeden dalarim burada ben sinir oldum al bicak git gelene sapla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya öyle yok tayfa çağırıp dövüşme işlerini sevmem kendine güvenmeyen insanların yapacağı iş de 30 kişiye ne yapayım ben şimdi
  • quote:

Ya öyle yok tayfa çağırıp dövüşme işlerini sevmem kendine güvenmeyen insanların yapacağı iş de 30 kişiye ne yapayım ben şimdi

Kahveye git olayı anlat 2 kamyon adam seninle

• olay istanbulda mı hocam ? bu arada konuşmanın devamını atsana merak ettim. böylelerinin alayını asıp keseceksin abi gelmiş bide adama süt diyo. 30 kişi toplayıp tek adama artistlik yapmak erkeklikse delikanlılıksa ben süt olmaya razıyım abi.
  • Ben şimdi bu adamı polise şikayet etsem onların gözünde : korkak çocuğa bak haha polise şikayet etti böyle seviyesiz, kültürsüz, cahil, yobaz insanlarla uğraşıyoruz hayatta kavga edince kendilerini çok adam zannediyorlar.
  • quote:

Beyler başlıktada söylediğim gibi konu çok ciddi dün arkadaş para lazım dedi para veremem filan dedim param yoktu cidden epey küfür etti burası paramatik değil dedim işte telefonu kapattım sonra bugün akşam mesaj attı filan çocuğuda tanıyorum psikopat 30 kişi filan toplamış beni bekliyorlarmış bir yerde ben de dedim arkadaşlardayım filan böyle sebepler yüzünden kavga etmem saçma filan dedim çocuk diyor dışarı çıkma gördüğüm gibi dövdürücem filan polisi arayayım mı ne yapayım ?

hocam itle kopukla uğraşmaya değmez. savcılığa bile şikayet edin rahatsızlık seviyesini arttırırsa
  • quote:

Mesajlaşmaları atıyorum
    Ben : +
    Arkadaş : -

- Lan
    +Buyur
    -Sen bittin bizim tafadan biri seni dövecek (buraya koptum şuan okurken)
    +Ok
    -Hemen geliyosun buraya
    +Orası neresi lan :)
    -Etaba geliyosun yoksa evden almaya gelicez seni
    +Evde değilim
    -Nerdesin abisi
    +Kaptana gidiyorum
    -Topla tayfanı geliyoruz ...... senin grup kavgası yapcaz anfinin oraya geliyoz gelince mesaj atıcam ( hahsdasga epey güldüm buna da çocuk gibi)
    +Ya he he
    -... ... bekle dedim sana
    +Ya senle mi uğraşıcam durduk yere kavga etmem daha cevap vermiyorum
    -Kodumun sütü anfiye gel lan arkanı alıp geliyoz bizde inşallah gelmezsiniz de sonra kaptanı didik didik ararız ah bi karşımıza çıkında 30 kişi nasıl .... kan alıyoz .... iti

Beyler gülebilirsiniz :)

yer izmir mavişehir mi lan hahaha etap, anfi falan küçükken bizde orda kavgalarımızı yapıyoduk geleneği devam ettiriyolarsa iyi

• A.AYYILDIZ A kullanıcısına yanıt
    korkma düşünsene 30 kişi bi kişi için neden bunu yapsın ki ? çok saçma oraya gitsen bile 2-3 kişi görürsün en fazla. Herif seninle oyun oynuyor. Ayrıca bu tip çocukları acımadan dövmek lazım haddini öğrensinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pete Dunham

olay istanbulda mı hocam ? bu arada konuşmanın devamını atsana merak ettim. böylelerinin alayını asıp keseceksin abi gelmiş bide adama süt diyo. 30 kişi toplayıp tek adama artistlik yapmak erkeklikse delikanlılıksa ben süt olmaya razıyım abi.

Olay Kocaeli'de konuşmanın devamı beyler :

+Sen kavga etmekle adam olunuyor san.
    -Seni adam edene kadar dövücem süt seni
    + Durduk yere kavga edene adam denilmiyor döveceksen nedenini de söyle boşa dayak yemeyelim bari.
    -Döverken söylücem karşıma çıkma sakın.
    +Nedenini söyle geliyim haklıysan döversin.
    -Nedeni yok gel hemen anfiye biz de geliyoz biraz sana kavga etmeyi öğretiyim
    +Nedensiz yere adam dövülmez kötü bir şey yaptıysak söyle istediğin kadar döversin
    -1 paranın lafını yapan adamla işimiz olmaz , 2 mesaj atmayan hal hatır sormayan tek olayı olunca mesaj atan (WTF ? bi kere bile olayım var diye mesaj atmadım )
    + O zaman arkadaş olmazsın olur biter bu sebebten kavge edilmez
    -Ben ederim bekle sen
    +Ben etmem işim var
    -Lan sütlük yapma
    +Sütlükle alakası yok durduk yere böyle saçma sebeble kavga etmem

• ona bunun çok onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle, seni anlayacaktı ve sana iyi davranacaktır.
  • quote:

quote:

olay istanbulda mı hocam ? bu arada konuşmanın devamını atsana merak ettim. böylelerinin alayını asıp keseceksin abi gelmiş bide adama süt diyo. 30 kişi toplayıp tek adama artistlik yapmak erkeklikse delikanlılıksa ben süt olmaya razıyım abi.

+ Durduk yere kavga edene adam denilmiyor döveceksen nedenini de söyle boşa dayak yemeyelim bari.
    +Nedensiz yere adam dövülmez kötü bir şey yaptıysak söyle istediğin kadar döversin
    -1 paranın lafını yapan adamla işimiz olmaz , 2 mesaj atmayan hal hatır sormayan tek olayı olunca mesaj atan (WTF ? bi kere bile olayım var diye mesaj atmadım )
    -Ben ederim bekle sen
    +Ben etmem işim var
    -Lan sütlük yapma

Adam haklı sütlük konusunda korkmussun kendine güven niye döversin diyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ZarAdam0

quote:

quote:

-Ben ederim bekle sen
    +Ben etmem işim var
    -Lan sütlük yapma

Yanında kaç kişi olduğunu bi düşün ve yakın mesafedeki bir yerdeler ne diyim adamda muşta var yanında 29 kişi var gel döviyim mi dicem kavga etmeyi sevmiyorum evet korkağım aynen sana göre de öyleyse .

• Abi de suna senin erkekliğin bu kadar mı diye . Erkeksen gel teke tek kavga etmeyi ögret bana de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ZarAdam0

quote:

quote:

-Ben ederim bekle sen
    +Ben etmem işim var
    -Lan sütlük yapma

Yanında kaç kişi olduğunu bi düşün ve yakın mesafedeki bir yerdeler ne diyim adamda muşta var yanında 29 kişi var gel döviyim mi dicem kavga etmeyi sevmiyorum evet korkağım aynen sana göre de öyleyse .

Olum erkek ol git dayak ye yarında sen döversin

• Yaşlarınız kaç beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gebere Jackson

Yaşlarınız kaç beyler?

Benim 16 yaşla ne alakası var anlayamadım da ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.