Şimdi Ara

Beyler Kız Konusu Karışık buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 28 yaşındayım evliyim eşim hamile boşanma sürecindeyiz karşılıklı anlaşıp ayrılmaya karar verdik.4 ayımız kaldı doğum olana kadar yanında olcam.Sonra ayrılcaz,ama şöyle bir durum var 4 aydır aynı evi paylaşsakta 2 arkadaş gibiyiz.İşin asıl kısmı şu ben bir kıza aşık oldum 23 yaşında utangaç tertemiz bir kız oda bana aşık olmaya başladı çok fena.Evli olmadıgımı ama daha önce boşandığım yalanını söyledim çok üzüldü yadırgadı ama benden vazgeçemedi.Ayrılma sebepleri cok ciddi ve özel konular ailevi şeylerden dolayı karşılıklı çözülmez.Sizçe yanlış davrandığım nokta neresi

• quote:

Sizçe yanlış davrandığım nokta neresi

Yeteri kadar nokta koymak. Birkaç noktalama daha olursa anlayabiliriz olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga yazık günah cocuğa yazık esine yazık yeni bulduğun kıza yazık ondan sonra bulacağın kıza yazık

Edit: bence sen evlilik işine girme takılmaca yap madem her gördüğün kıza asık oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 22 Eylül 2017; 14:15:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocuga yazik.

• bu nasıl bir karakter blok

• Yorumlar gerçekten komik . Zaten adam ayrılacakmış hatta karşılıklı olarak eşiyle birlikte bu konuda hemfikirlermiş.

Sırf kağıt üstünde evli yazıyor diye evli mi oluyor ? Adam bekar biri sayılır şu süreçte. Bu arada aşık olduğu 23 yaşındaki kız bu haliyle kabul ediyorsa bu adamı size laf düşmez.

Yok ona yazıkmış yok buna yazıkmış , gönül ilişkileri karşılıklı , tek taraflı değil ...

Bence bu konuda bir yanlışın yok 23 yaşındaki kıza boşandık yerine boşanacağız desen daha doğru olurdu. Son olarak eşine de söylemelisin bu durumu sonuçta artık ayrılacaksınız. Söyleyincede birçok risk olabilir. Mesela ilerde boşanacağınız zaman'' eşim beni aldatıyor ''diyebilir. Bunları iyi düşünün , ilerde kötü sonuçlar doğurabilir bu gibi olaylar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 22 Eylül 2017; 14:51:24 >
  • En başta ilişkini yalan üzerine kurarsan yine aynı sonu yaşarsın. Gerçekten kaçmak için yalan söylemek zayıf adam işi. Çık evliyim, boşanıyorum de direk. Daha sonra bir şekilde onunla görüşürken evli olduğunu öğrenir, çünkü yalanlar her zaman günyüzüne çıkar. O zaman dönüşün olmaz. 2 dakika adam ol, neyse onu söyle.

• Çocuğu düşün , eşin tekrar evlenirse adam ne kadar bakacak çocuğuna ya da bakacak mı ? Evlenmezse nasıl geçindirecek hadi ben desteklerim dedin , çocuk hep bir baba özlemi çekecek özel konularını vs. annesiyle konuşacak hali yok. Sonra özgüvensiz biri olacak. Ha sen dersen ki bunlar benim umrumda değil uçkurum dha önemli sen bilrisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.