Şimdi Ara

Beyler kız meselesi (Ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizinle bişey danışmak isterim. İzmir de anadolu lisesi okuyan lise 2 öğrencisiyim. Şuana kadar 8 kızla çıktım ama lisede 1 kızla çıktım. Neyse Bir kıza aşık oldum kız lise 3 popisi ortalamanın baya üstünde bende popiler bi çocuğumdur okulda (ayıptır söylemesi :D ) Kızla sadece tanıştım başka konuşmuşluğum yok. Nasıl yavşicam beyler lütfen yardım edin.

• Açıklayıcı mesaj için sağol kardeş.
  • Kızın popisi %70 olduğuna göre senin popin %50 lerdeo lduğuna göre kızın seninle çıkma ihtimali ZIFIR
  • Geriye kalan 7 kızla üniversitede mi çıktın?
  • asdfsdaf yanlış yazmışım lise 1 de 1 kızla çıkıtm olucaktı diğerleri 8. sınıfta :D Beyler direk eksi vermeyin be :(
  • asdfsdaf yanlış yazmışım
    hatta böyle olmadı, kaljsbdalhsdbaskdnaslknd asjdbqwlıuaosldk adoıquwnj asdapdğoiıqwjna s.dşALOKPcızxuhb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 20 Kasım 2012; 17:49:39 >
  • Kardeşim git derslerine çalış. Anlamıyorum ki içip mi geliyorsunuz bu foruma. Kıza nasıl yavşıcam diyorsun bir de ya. Yazık adamlığını 8 kızla çıkmış napalım git istersen 18 kızla çık adam olmadıktan sonra. adsasdasdfs neymiş lan klavyeye mi oturuyorsunuz. Forumda ergen diye tabir ettikleri tip sen olmalısın
  • Arkadaşım gerçekten 8 kızla çıktım diyince adam olmadık mı? Ne saçma yorumun var yemin ediyorum. Sanki hava atıyorum birde. Onu yazmamın bir diğer sebibi bu konularda az biraz tecrübeli olduğumu yazmak. Evet asdfdsasd diye gülüyorum böyle gülünce ergen mi oluyorum? İster xd yazarım ister :D yazarım ister asdasd yazarım. Şimdi :D böyle gülünce ergenlikten çıkmış mı oluyorum? Neyse arkadaş konuyu kapatalım forumu yakın bildik bilmez olaydık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.