Şimdi kardeşim gibi sevdiğim bi arkadaşım kanka sana kız ayarlayım mı dedi .. onun sevgilisi var onuda tanıyorum o da arkadaşım.. ben başta yok filan dedim arkadaşım ile sevgilisi kızı bana yakıştırmışlar .. kıza benden bahsetmişler.. ara tatil deyken kız beni ekledi face de.. konuşmaya başladık... ilk 2-3 gün biraz çekingenlik vardı sohbet etmeye başladık işte 4. gün filan artık 2 sevgili gibi konuşuyoduk resmen ama birbirimizi hiç görmedik.. canım..hayatım filan demeye başladı bende dedim madem o diyosa diye.. 7/24 telefondan mesajlaşıyoduk işte günaydın canım.. ne yapıyosun hayatım.. gibi .... artık birbirimizi görmek için gün saymaya başladık.. kızı görmesemde kızdan hoşlanmıştık ilk defa böyle bişey geldi başıma görmeden hoşlanmak gibi..neyse tatil bitti okul açıldı... kızdan bi gün önce döndüm onu gittim garajdan aldım filan iyiydi ilk buluşma.. yurduna bırakınca hatta boşsan çıkalm dışarı filan dedi o da istekliydi yani.. çıktık bi cafe ye gittik ama telefonda konuşulduğu gibi konuşulmuyodu.. 2 mizde saçma sapan konular çevresinde konuşuyoduk.. 3.gün kız bana soğuk davranıyo gibi geldi...artık günaydın hayatım..ne yapıyosun filan diye yazmıyodu.. 1 ay boyunca 7/24 konuştuğum kişi bu değilmiş gibi..bende bi problem mi var sen böyle değildin filan dedim 2-3 defa o da çok sıkıyosun beni dedi... bende ne sen sıkıl ne ben üzüleyim dedim o da tamam dedi ve sildi birdaha da konuşmadık ben telefondan 1 hafta sonra filan mesaj attım ama cevap vermedi geri.. sizce doğru mu karar vermişim artık konuşmamakla
yani ?? hala kızdan hoşlanıyorum çok aniden gelişen bi olaydı yazmasaydım keşke öyle :/
''bi arkadaşım kanka sana kız ayarlayım mı dedi .'' bundan sonrasını okumadım.
cool story
aynen kız ayarlayım dedi demez olaydı :/
Reelde karizmaya ve doğru mimiklere ihtiyacımız var. Söylenenleri toparlamak, en doğru karşılığı verebilmek içinse gerekli zamanımız yok. Sanal ortamda üslup ayarıyla karşıdakine istediğin enerjiyi verebiliyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme