Şimdi Ara

Beyler kızı üzmeden kızdan nasıl ayrılırım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

quote:

Orijinalden alıntı: insan.

quote:

http://vocaroo.com/i/s0UqwLaO0jdz

geçmişinde buna benzer bir olay yaşadın sanırım.

sanki seni terk edecek.

http://vocaroo.com/i/s0euPDCtiRXc

hacı bacı sen radyo programı yapsana açtım dinledim dalmışım gitmişim bir kaybedenler kulübü tadı verdi

katılmayı düşünmüyo değilim kaybedenler kulübüne dinleyen olarak ^,^ lakin ne diyeceğim meçhul.. bilemedim.. programa da denk gelemiyorum zaten ..
    ne hakkında konuşmak istediğime karar versem aramayı düşünüyorum programı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insan.

quote:

geçmişinde buna benzer bir olay yaşadın sanırım.

sanki seni terk edecek.

http://vocaroo.com/i/s0euPDCtiRXc

hacı bacı sen radyo programı yapsana açtım dinledim dalmışım gitmişim bir kaybedenler kulübü tadı verdi

katılmayı düşünmüyo değilim kaybedenler kulübüne dinleyen olarak ^,^ lakin ne diyeceğim meçhul.. bilemedim.. programa da denk gelemiyorum zaten ..
    ne hakkında konuşmak istediğime karar versem aramayı düşünüyorum programı..

konuya cevap verdiğin ilk ses kaydı iyidi onu dallandır budaklandır

• Ebuduk kullanıcısına yanıt
    bacım kusura bakma dinleyemedim.. ama teşekkürler yani bi kısmını dinledim..
  • Umarım vocaroo kapanır klavye kesmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kareksisi kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle bir yapım var gerçekten bir kızı sevdim bunu 2 yıl söyleyemedim sonunda söyledim geçen hafta cumartesi buluştuk ama olmadı ama halen seviyorum ne yapayım unutmadım unutmayacağım.

Bence sende sev onu bilmen gerekli seven insan gerçekten bulunmuyor belki kızın neyini biliyorsun ayrılmak istiyorsun orasını bilemem ama seni seven insanı yalnız bırakma
    Hayalini anlattın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Benimde öyle bir yapım var gerçekten bir kızı sevdim bunu 2 yıl söyleyemedim sonunda söyledim geçen hafta cumartesi buluştuk ama olmadı ama halen seviyorum ne yapayım unutmadım unutmayacağım.

Bence sende sev onu bilmen gerekli seven insan gerçekten bulunmuyor belki kızın neyini biliyorsun ayrılmak istiyorsun orasını bilemem ama seni seven insanı yalnız bırakma

Hocam bizim olay çok farklı aslında. Kız beni seviyor benim için bir çok şey yapıyor ama tam sevgili gibi değiliz, nasıl desem dost hayatı mı denir garip bi şey, bu varken başkasıyla çıksam suç oluyor ama ayrıldıktan sonra geri kıza dönüp rahatça konuşabiliyorum.. neyse işte.. bu aralar kimseyi sevesim yok zaten... en azından başka kızlarla olunca suçluluk duymayayım..

Kız senden adım bekliyordur sen adım atmadığın için kız gelip sana bir şey diyemez. Sen adım atsaydın belki sana anlatırdı bir şeyler ama işte sen nasıl istersen seni seven bir insansa bırakma en azından arkadaş kalın
  • quote:

otçunun numarasını versene
    cevap zaten verilmiş alo.daha neye çözüm arıyorsun? kızı çok sev, sevginle bunalt zaten o senden besmele duymuş şeytan gibi kaçar dert etme.
    sesli olarak anlatmana gerek yoktu anladık bayan olduğunu
  • o değil de ben daha önce forumda kız olduğuna inanmıyordum...
  • Hayatımın merkezindesin de,sensiz yaşayamam her şeyimsin de,aşırı ilgi göster,dakika başı mesaj at telefondan ara,ne derse evet de,kılıbık ol,garanti veriyorum o ilişki biticek.2. mesajın aynısını yap bir nevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

sesli olarak anlatmana gerek yoktu anladık bayan olduğunu
    kıskan ama öyle böyle değil, fazla yasak koy üzerine çok düş. en fazla 3 gün gider
  • Lan kizlar sizden ayrilirken bu kadar dusunuyor mu ayril gitsin iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

Lan kizlar sizden ayrilirken bu kadar dusunuyor mu ayril gitsin iste
    kızla neden çıkmaya başladın neden ayrılıyorsun önceden çok da sevmiştim demişsin ne olduda sevmemeye başladın
  • @Çok Önemli Birisi

Hocam ben ona öyle dedikçe o daha da ümitleniyor, kızın bi kaç yakın arkadaşı evlendi kendinden büyük olanlar falan yani buna bu gün görücü gelse evlenir o derece o yüzden daha da yaklaşamam, kıza görücü falan gelse benim yüzümden de geri çevirsin istemiyorum yani boşuna kısmetini engellemeyim..

@DontEnter

Hocam emin olun kızın kıskanabileceğim hiç bir şeyi yok, yani kız her şeyini bana endeksledi zaten kıskanabileceğim bi kapı bırakmadı kendiliğinden..

@pgamer

Yav başka kız olsa mesaj atmam, bozarım başka kız olduğunu belli ederim kendisi gider zaten ama bu ondan da anlamıyor, kızla ne sevgili gibiyim ne arkadaş + çok fazla geçmişimiz yaşanmışlığımız var o yüzden öyle kolayca bırakamıyorum ayıp olur yani yakışmaz...

• speedyrazor kullanıcısına yanıt
    kızı çok önceden çok sevdim depresyonlara girdim vb. vb. iki sene sonra falan kız döndü bana bağlandı kaldı. yani bazı şeyler zamanında güzel denir ya... olmuyor sevemiyorum...
    Bayağı bir bayan varmış forumda ama gizleniyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareksisi

@Çok Önemli Birisi

Hocam ben ona öyle dedikçe o daha da ümitleniyor, kızın bi kaç yakın arkadaşı evlendi kendinden büyük olanlar falan yani buna bu gün görücü gelse evlenir o derece o yüzden daha da yaklaşamam, kıza görücü falan gelse benim yüzümden de geri çevirsin istemiyorum yani boşuna kısmetini engellemeyim..

@DontEnter

Hocam emin olun kızın kıskanabileceğim hiç bir şeyi yok, yani kız her şeyini bana endeksledi zaten kıskanabileceğim bi kapı bırakmadı kendiliğinden..

@pgamer

Yav başka kız olsa mesaj atmam, bozarım başka kız olduğunu belli ederim kendisi gider zaten ama bu ondan da anlamıyor, kızla ne sevgili gibiyim ne arkadaş + çok fazla geçmişimiz yaşanmışlığımız var o yüzden öyle kolayca bırakamıyorum ayıp olur yani yakışmaz...

oooo yaşlar evlenme yaşına gelmiş,o zaman bu taktik işe yaramayabilir hocam.ben 18 yaşında sandım.Gerçi büyükler evlendi demişsin,ama yaşı 18 ise,ergen güdüleri kendini ortaya verecektir,yani bu şeylerle senden soğuyacak.Şayet yaşı büyükse Allah kolaylık versin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.