Şimdi Ara

Beyler Koşun Birisi 470 Puanla At Antrenörlüğü Yazmış ÖDÜLLÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CE8D4B1E7

Adam istanbul uni de atıyorum tıp okuyordur bilindiği gibi aynı anda hem lisans hemde önlisans bölümü okunabilir.Adamda ygs temeli olduğu için Türkçe-mat zaten ygs6 çat pat yapmıştır ve burayi yazıyım demiştir
    Ikna oldum gibi biraz daha açarsan 75 lira veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adam istanbul uni de atıyorum tıp okuyordur bilindiği gibi aynı anda hem lisans hemde önlisans bölümü okunabilir.Adamda ygs temeli olduğu için Türkçe-mat zaten ygs6 çat pat yapmıştır ve burayi yazıyım demiştir
    Ikna oldum gibi biraz daha açarsan 75 lira veririm.

• Yanlış tercih kurbanı olmuştur.

• Adamımızin adi X olsun

X 2016 ygs-lys sınavında istediği puani aldı ve hayallerindeki bölüm olan Istanbul Üniversitesi veterinerlik Fakültesine başladı.

Dersleri çok iyi gidiyordu çok mutluydu.Bir gün internette gezinirken lisans öğrencilerinin(en az 4 yıllık bölüm) aynı zamanda önlisans(2yillik) da okuyabildiklerini de gördü.

Ve 2017 ygs sınavına girdi.Temeli olduğu için ygs6 puan türünde 468 puanı aldı ve üniversitesinin At Egitmenligi bölümune kayıt yaptırdı.

Amacı ise hem veteriner hem at eğitmeni olarak parayi kirmakti.

• quote:

Adamımızin adi X olsun

X 2016 ygs-lys sınavında istediği puani aldı ve hayallerindeki bölüm olan Istanbul Üniversitesi veterinerlik Fakültesine başladı.

Dersleri çok iyi gidiyordu çok mutluydu.Bir gün internette gezinirken lisans öğrencilerinin(en az 4 yıllık bölüm) aynı zamanda önlisans(2yillik) da okuyabildiklerini de gördü.

Ve 2017 ygs sınavına girdi.Temeli olduğu için ygs6 puan türünde 468 puanı aldı ve üniversitesinin At Egitmenligi bölümune kayıt yaptırdı.

Amacı ise hem veteriner hem at eğitmeni olarak parayi kirmakti.
    TEBRİKLER

Beyler Koşun Birisi 470 Puanla At Antrenörlüğü Yazmış ÖDÜLLÜ

• IBAN yolluyorum

• quote:

IBAN yolluyorum
    Beyler Koşun Birisi 470 Puanla At Antrenörlüğü Yazmış ÖDÜLLÜ

• Askerlikten kaçmak için ikinci üniversitesini okuyordur.
  • Bu ne saçma bir konu sanki güzel bölümde üniversite bitirince işiniz hooop hazır oluyor ve dolgun maaşla işe başlıyosunuz üniversiteyi bir okuyup bitirinde göreyim sizleri.

Bir insan atlarla ilgilenmeyi seviyorsa at antrenörlüğü yazabilir severek yaparsada çok iyi paralar kazanabilir at antrenörlüğü bitirerek şu an çok iyi para kazanan bir arkadaşım var. Hatta at antrenörlüğü yazarken bana sormuştu çevreden baya tepki gelmiş kafası karışıktı bende yaz güzel bölüm aç kalmazsın demiştim yazmıştı. Sevdiğiniz işi yaparsanız her türlü para kazanırsınız. Sen üniversiteyi bitirdiğinde o çocuk üniversiteyi bitirip iş hayatına çoktan atılmış olacak.
  • Burada sorun şu:Sen niye bu bölümün puanına bakıyordun?

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Bu ne saçma bir konu sanki güzel bölümde üniversite bitirince işiniz hooop hazır oluyor ve dolgun maaşla işe başlıyosunuz üniversiteyi bir okuyup bitirinde göreyim sizleri.

Bir insan atlarla ilgilenmeyi seviyorsa at antrenörlüğü yazabilir severek yaparsada çok iyi paralar kazanabilir at antrenörlüğü bitirerek şu an çok iyi para kazanan bir arkadaşım var. Hatta at antrenörlüğü yazarken bana sormuştu çevreden baya tepki gelmiş kafası karışıktı bende yaz güzel bölüm aç kalmazsın demiştim yazmıştı. Sevdiğiniz işi yaparsanız her türlü para kazanırsınız. Sen üniversiteyi bitirdiğinde o çocuk üniversiteyi bitirip iş hayatına çoktan atılmış olacak.
    Evet onda tamamız tabikide hiç okul okumamak tan bin kat iyidir ama biz şuna takıldık tıp puanı alıp burayı yazmasına yani sınava girip barajı geçse bile girebilirdi neden okadar çalıştı insanlar çocukları o puanı alsın diye liseye kadar 1 milyon tl masraf yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bycool44

Burada sorun şu:Sen niye bu bölümün puanına bakıyordun?
    Kpss ile atama almış oyüzden dikkatimi çekti

• Hayallerinin peşinden koşanadam gibi adamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    500 puanla 2016 da Erciyes matematik öğretmenliği bölümü yazdım. Geçen Mayıs'ta da mezun oldum. Ayrıca öğretmenler en çok sevilen ve güvenilen meslek gruplarından biridir

https://www.google.com.tr/amp/m.t24.com.tr/amp/haber/turkiye-halki-en-cok-hangi-meslek-gruplarina-guveniyor,311187

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

500 puanla 2016 da Erciyes matematik öğretmenliği bölümü yazdım. Geçen Mayıs'ta da mezun oldum. Ayrıca öğretmenler en çok sevilen ve güvenilen meslek gruplarından biridir

https://www.google.com.tr/amp/m.t24.com.tr/amp/haber/turkiye-halki-en-cok-hangi-meslek-gruplarina-guveniyor,311187
    2 yılda mı bitirdin hocam

• Belki de yanlislikla yapnistir. Forumda hesabı bulunan birisi yanlislikla itü yerine kibris pc muh. yazmisti galiba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.