Şimdi Ara

Beyler Lütfen Şu Sorulara Bir Cevap Verin Ya Nedemek Bunlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadaşlar ceza almış kişilere bakıyorum admin onlara neden ceza aldığını çok acayip örneklerle cevap vermiş lütfen şunların nedemek olduğunu söleyinde bizde ona göre başlayalım oyuna
    Ceza nedenleri:
    1_push up: nedemek?

2_ip-check aktif kalmalı: bu da nedemek ya off

3-izinsiz bakıcılık : nedemek?

4-heavy insult: nedemek?

5-alliance deleted: nedemek?

6-deaktif IP-check: nedemek?

evet beyler bu yazdıklarım nedemek beni bir bilgilendirirmisiniz tek tek hepsini

• valla bunu ya ceza alanlar cevap lar yada oyun kurucuları baktım bazı yerlere böyle şeyleri açıklamamışlar
  • ilgilenmen bile yeter arkadaşım ama teşki bilsem yarın 27.evrene başlıyorum herşeyimi oraya göre ayarlıcam bunları bilmem gerek ve bunlar gibi daha çok şey var ama bulamadım
  • 1_push up: karşılıksız nakliye(genelde az puanlıdan cok puanlıya yapılırsa verilir)

2_ip-check aktif kalmalı: ayarlar bölümünde IP-Kontrolü devre disi birak ! seceneği işaretlenmiycek

3-izinsiz bakıcılık : bir hesaba sadece bir kişi bakabilir,gecici süreliğine ve operatöre haber verilerek bakılanlar hariç

4-heavy insult: ağır hakaret

5-alliance deleted: valla bunu ilk defa gördüm,ama ittifak elemanını yoketmek gibi bişey olabilir.

6-deaktif IP-check: üsttekinin aynısı(ayarlar bölümünde IP-Kontrolü devre disi birak ! seceneği işaretlenmiycek)

http://www.ogame-tr.com/kural.php bu linke göz atarsan daha geniş bilgi alabilirsin.

• quote:

3-izinsiz bakıcılık : bir hesaba sadece bir kişi bakabilir,gecici süreliğine ve operatöre haber verilerek bakılanlar hariç

Bunu hiç deneme ne kdr dogru yaparsan yap genede ceza yersin
  • Saol cvp için :) bekle beni 27.evren ben geliyorummmmmmmmmmmmm :) 20saat onlineyim günde ilerleyen günlerde size puanım hakkımda bilgi vercem :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ©em

1_push up: karşılıksız nakliye(genelde az puanlıdan cok puanlıya yapılırsa verilir)

2_ip-check aktif kalmalı: ayarlar bölümünde IP-Kontrolü devre disi birak ! seceneği işaretlenmiycek

5-alliance deleted: valla bunu ilk defa gördüm,ama ittifak elemanını yoketmek gibi bişey olabilir.

6-deaktif IP-check: üsttekinin aynısı(ayarlar bölümünde IP-Kontrolü devre disi birak ! seceneği işaretlenmiycek)

http://www.ogame-tr.com/kural.php bu linke göz atarsan daha geniş bilgi alabilirsin.

• cem sen evren yeni açılınca saat 5 deki puanlamaya kadar kademelerini kaç yapıyon kaç puan alıyon
  • ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyfn007

cem sen evren yeni açılınca saat 5 deki puanlamaya kadar kademelerini kaç yapıyon kaç puan alıyon

dostum ilk guncellemeye kadar taş çatlasa 1 puan alırsın zaten o bile zor,oyunun ilk bir ayı yavaş yavaş herşey yerine oturur,ben şimdiye kadar başladığım evrenlerde 20-22 gün arası komutayı açtım böyle örnek veriyim sana,oyuna ilk defamı başlıyosun bilmiyorum ama ilk amacın oyunun 3.gunune kadar küçük nakliye çıkarmak olsun,zaten dediğin kadar online olabileceksen 2 buçuk gunde cıkartırsın kn yi,sonrada sana en yakın olan ve sıralamada düşük olan gezegenlere saldır cıkarttığın kn ile,sonra bilgisayar tekniğini 1yap sonrada bir kn daha bas,yani knlerin biri savaştan gelirken biri gitsin.tabi bu ilk 5-6gun için gecerli olan taktik,ondan sonra casus sondası basacaksın,kimde ne var görerek saldıracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 5 Mayıs 2006; 3:37:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ©em

1_push up: karşılıksız nakliye(genelde az puanlıdan cok puanlıya yapılırsa verilir)

5 - alliance deleted : kullanılmayan yada iceriginde hakaret unsuru içeren ittifaklar silindiğinde uygulanır. yani mod tek başına ittifak dağıtır

• Baba Benim oyun tarzım çok değişik galiba benim gibi oynayan başka biri yoktur.Ben şimdiye kadar en yüksek puan 12500'le 12.evrende yaptım.Nanit kademe 2 100 komuta ve savunma'da 100 lerce roket ve lazerler vardı.Ben oyuna yarın başlıcam ve sanmıyorum ki 3 günde nakliye çıkarayım nedenleri:
    1-Ben öncelikle Her zaman heryerde savunma'cıyım.Savunma benim herşeyimdir.Favori savunma mekanizmam İyon Topu'dur.
    2-3.günde genellikle hep kademe 12'lerde olur binalarım ve deteryum 5.günde flam basarım ama bastımmıda 5.günde tam basarım deut kademe 6-7 lere gelir
    3-Bide benim bi takıntım var Metal Kademe 20 Kristal 15 Deut 10 olcak bundan sonra filo yapmaya başlıyorum

Ama sonuç ne 1 haftanın sonunda genellikle 1500 kişiden 900'lerdeyim

Ama bir yararı var hiç kimse saldıramıyo en son böle oynadığımda 2 haftada sanırım 250 roket atar 100 hafif lazer yapmışdım :)
  • alliance deleted

Valla tek basına ittifak dagıtıyor adam baya guclu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6117191/tm.htm

TYFN007 sen şu yukarda ki linki oku öyle başla ilk 3 gunde ilk 100 desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 5 Mayıs 2006; 3:49:21 >
  • baba sana bişi diyeyimmi onu okudum hatta MİR denilen kişiyle aynı evrendede oynamışdık bende gördüm onun 1. olduğunu :) evet o yazıyı yazan güzel yazmış uygulamaya çalışcam ama savunma'dan vazgeçmem :)
  • quote:

Baba Benim oyun tarzım çok değişik galiba benim gibi oynayan başka biri yoktur.Ben şimdiye kadar en yüksek puan 12500'le 12.evrende yaptım.Nanit kademe 2 100 komuta ve savunma'da 100 lerce roket ve lazerler vardı.Ben oyuna yarın başlıcam ve sanmıyorum ki 3 günde nakliye çıkarayım nedenleri:
    1-Ben öncelikle Her zaman heryerde savunma'cıyım.Savunma benim herşeyimdir.Favori savunma mekanizmam İyon Topu'dur.
    2-3.günde genellikle hep kademe 12'lerde olur binalarım ve deteryum 5.günde flam basarım ama bastımmıda 5.günde tam basarım deut kademe 6-7 lere gelir
    3-Bide benim bi takıntım var Metal Kademe 20 Kristal 15 Deut 10 olcak bundan sonra filo yapmaya başlıyorum

Ama sonuç ne 1 haftanın sonunda genellikle 1500 kişiden 900'lerdeyim

Ama bir yararı var hiç kimse saldıramıyo en son böle oynadığımda 2 haftada sanırım 250 roket atar 100 hafif lazer yapmışdım :)

yeni açılacak 27.evrende gunde 20 saat online olacam diyosan en kısa zamanda bu taktiğini değiştir dostum,uzun süre online olarak oynayacaksan filo taktiğiyle oyna,sıralamada üst sıralarda yer alırsın,savunmaya harcadığın madeni filoya harca,etrafında terör estirirsin,son bişeyde kn yi çıkarana kadar m5 k5 d6 da olsun kademelerin,göreceksin ki üretebildiğinden cok daha fazlasını savaşarak kazanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 5 Mayıs 2006; 4:01:54 >

• yani sen toparlayarak bidaha söle tam kaçıncı günde kristal ve metal madenleri kaç ken deut basmaya başlıyım ?
  • baba bide şunu lütfen cevaplarmısın ya ben evren açılır açılmaz üye oluyorum evrenin en başlarında çıkıyor en uygun yer 3.xx.xx lerde nasıl olcak bu ya :( bide gezegen sence soğuk mu sıcak mı olsun?
  • quote:

yani sen toparlayarak bidaha söle tam kaçıncı günde kristal ve metal madenleri kaç ken deut basmaya başlıyım ?

s1 m1 m2 s2 m3 k1 s3 m4 k2 s4 d1 s5 m5 k3 diye gideceksin ilk 2 gunku taktik bu, M5 K5 D6 olana kadar böyle devam,ondan sonra kn için gereken teknikleri basacaksın,muhtemelen 2.günün gecesi yada sabaha karşı nur topu gibi bir küçük nakliyen olurcıkarttığın kn yi hemen yolluyosun en yakınına ondan sonra bilgisayar tekniği bir basıyosun(tabi bu arada o yolladığın kn nin maden dolu olarak gelmesi için dua ediyosun)bilgisayar bir bastıktan sonra bir kn daha basıyosun,sonra casus sondası için gereken teknikleri basıyosun onu cıkarttıktan sonra gd için gereken teknikleri yapıyosun böle devam ediyo,dostum sen en iyisi benim msn i ekle yarın yada ilerleyen günlerde takıldığın yer olursa ben sana yardımcı olmaya çalışıyım

cem2005@e-kolay.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 5 Mayıs 2006; 5:30:42 >

• saol :)
  • quote:

baba bide şunu lütfen cevaplarmısın ya ben evren açılır açılmaz üye oluyorum evrenin en başlarında çıkıyor en uygun yer 3.xx.xx lerde nasıl olcak bu ya :( bide gezegen sence soğuk mu sıcak mı olsun?

evren açılanca bende her zaman ilk üye olanlardan olurum ve hep 1.galakside cıkarım,aslında 3.galakside cıkmak en iyisi,tabi bunun için saat tam kaçta üye olmak gerekiyor bilemiyorum,ben yarın 5gibi falan üye olacam bakalım kaçta cıkacazdiğer olaya gelince zaten ilk başlıycağın gezegenin sıcak yada soğuk olmasını sen belirleyemiyosun(keşke öyle olsaydı)şansına ne çıkarsa yani,ama sonradan alacağın sömleri ne olarak kullanacağına bağlı olarak secebilirsin tabi,ben ilk başlarda aldığım sömleri genelde güneşten uzak alırım,çünkü deu üretimi fazla olur,başlarda deu ya çok ihtiyacın olacak çünkü(komuta basmak için)

edit:komuta basmak için derken komuta tekniklerini açmak için yani,şimdi bazı sivri zekalar anlamaz bi de onlara laf anlatmaya uğraşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 5 Mayıs 2006; 12:03:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.