Şimdi Ara

BeyLer MüjDeMi İsTireM :D ( Dc veYeni patch)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • We are happy to announce that a new Knight Online Patch will be releasing very soon, so here are some pre-patch details that we would like to share with our KOL Community!

The main feature of the patch will allow level 60 and above players to trade Power-Up Store items after 24 hours of purchase. Any players who are below level 60 will still have the chance to purchase items from upper levels however they will not be able to resell nor trade the items.

For more information regarding the patch, please keep an eye on our sitewww.Knightonlineworld.com or check out our forums athttp://forum.knightonlineworld.com/.

-Knight Online Team

Ben kısaca özetliim Şİmdi yeni patch gelecek ve 60+ Lar Sc kullanabilecek Yanı trade yapabılecek .. bu resmi siteden alıntıdır..

Not :Beyler Lütfen Yok Türk ipleri banlandı yok knight kapanacak gibi saçma sapan şeyler söylemeyin

• YOOOOO
  • Logos warmı onu söle
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5S5

YOOOOO

kardeş alda gir bakhttp://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=news&n=2&id=163

bilip bilmeden konuşuon
  • Ayrıca oyun açık
  • nerden biliyosun kardesim yeni patch i k2networkde mi calısıyosun yoksa müneccimmisin?orda yazaların tam olarak ne oldugunu biliyomsun?bilmiyosan konusma gereksiz gereksizde tropic amca
  • eet açık patch daha gelmedi ama akşama dc oluruz
  • Sadece tüm serverlara reset geldiAçıldı şimdi xtrap geçmedi Kesin doldu

• quote:

Orjinalden alıntı: St3GaNoS

nerden biliyosun kardesim yeni patch i k2networkde mi calısıyosun yoksa müneccimmisin?orda yazaların tam olarak ne oldugunu biliyomsun?bilmiyosan konusma gereksiz gereksizde tropic amca

1- k2de çalışmıyorum ben sitedekı resmı yazıya güvenerek açtım
    2- tam olarak ne oldugunu biliyorum bu sanıırm dun gece yazıldı ve çok yakın zamanda dedıler ve cogu arkadasmız dc oldugu için bunu açtım
    3- sü ben paylaşım yaptım inanmamak senın sorunun ama eğer gelirse suratıının halini gormek ısterım
  • res de gelmedi türkiyenin yurt dışı cıkışları yine oyuna girdigimda aynı adamlar yine aynı yerde merchantta duruyolardı
  • evet bi degişiklik yoq
  • logos gelsinde serverler üzeirndeki ağırlık azalsın
  • +60lar yaşadı ozmn sc baqımından tabi
  • Türkçe meali nedir? bide logos ne zaman acılıo
  • tropic ne
    quote:

Orjinalden alıntı: St3GaNoS

nerden biliyosun kardesim yeni patch i k2networkde mi calısıyosun yoksa müneccimmisin?orda yazaların tam olarak ne oldugunu biliyomsun?bilmiyosan konusma gereksiz gereksizde tropic amca
  • beyler yeni patch gelince scroll satmak isteyen arkadaşlar bana pm atsın fiyatını söylesin ben baya bi alırım yabancıya gitmesin.
    server:beramus unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SmyrnA_ -- 30 Eylül 2006; 15:21:52 >
  • Thx fakat bugünkü 23. topic sanırım
  • saol..
  • premıum almadan bu iş düzelmez arkadaslar bosuna umutlanmayın yine lag yine dc devam edecektirr pre almalısınız...ben bu hafta alıom
  • Bende pre almak istiyorum ama okul yüzünden alamıyorum.Şimdi pre alsam yarısı boşa gidecek arada bir girerim zaten Knight'a.Tatil olsaydı Silver veya Bronza pre alırdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.