Benim honor pointin yanında not registered yazıyor daha üye bile değil çar bi bilsem sosları ele geçirecem veya bi bug bulsak npc den bedava
batugolu tutan yok mu adam modluğu geçti başbakan olcak inş diğer seçimde..hadi hayırlısı diyelim...
quote:
Orjinalden alıntı: MetallioR
batugolu tutan yok mu adam modluğu geçti başbakan olcak inş diğer seçimde..hadi hayırlısı diyelim...
abi ne diyorsun anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: mert_m2
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Level sınırlarına bakarmısın ; 62-66-70
Degree sınırı 64 Allah allah Şu lanet olası client inse de girip baksam artık..
hacı inmior kahrolası,canı cehenneme ! ve doğru 62-66-70 sınırlaması var
ugrasmaya degmez 64+
uyanda balığa gidelim biz kızartıp yedik sana kalmadı
quote:
Senin gibiler oldukça elde değil ne yapalım...
çok sağol be batugol.. ne kadar mükemmel bir insansın..bu arada benin ne gibi bir yanlışımı gördün anlamadım..iki üç tane sevdiğin kişi var onlara laf yok bize araba dolusu yalan mı?
locked
ya imza toplayıp nomada söleyelimde beni mod yapsın
bakınsanıza hiç bi mod ortada yokken bööle garip olaylara ben el atıorum
modluk benm hakkım ya
herkes nomad a nerisonayı mod yap die pm atsın
hade başlayalm
bende atıorm
quote:
çok sağol be batugol.. ne kadar mükemmel bir insansın..bu arada benin ne gibi bir yanlışımı gördün anlamadım..iki üç tane sevdiğin kişi var onlara laf yok bize araba dolusu yalan mı?
Ben niye o yorumu yazdım?Gerisini düşün bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: SeeCanMeWar?
arkadaşlar akademi kurabilen arkadaşlar (nasıl honor point kasılıyo bilmiyorum ama) kastıgınız honorlarla 62 lvl (8degree) glavie-spear-sword-blade SOS !! 66 lvl (8degree) glavie-spear-sword-blade SOM !! 70 lvl (8degree) glavie-spear-sword-blade SOSUN !!!!!!!!! ALABİLİRSİNİZ EVET YANLIŞ DEİL.BANKAYA GİDİN VE ORDA HONOR İTEM E BAKIN.(sadece akademi kurabilenler)MESELA 70 LVL SOSUN GLAVİE İÇİN 250 HONOR POİNT KASIN VE SADECE 4.6MİLE 70 LVL SOSUN GLAVİE ALIN...MUHTEŞEM GERÇEKTEN...BU Bİ BUG YADA HİLE DEİLDİR OYUNUN BİZLERE YENİ Bİ SUNUMUDUR.!!! ancak bu glavieler spearlar bladeler vs vs. hepsi sadece 5 kez tamir ettirilebiliyor (bakarsanız altında blue şekilde yazar bu.ama 5 kereden sonra nolcak demeyin. zaman arttırıcı da var oda honor pointle alınıyo yanış hatırlamıyorsam 10 honor point olması lazımdı ... evet hadi hep birlikte honor point kasmaya...artık herkesin sosun bulma şansı var daha cok honor point o kdar parlak silah (TABİ DAHA KİMSE HONOR POİNT KASMAYİ BİLMİYYOR ODA İÇİN DİER TARAFI
nickini okudum okurken türkce bir cümle cikti
quote:
arkadaşlar akademi kurabilen arkadaşlar (nasıl honor point kasılıyo bilmiyorum ama) kastıgınız honorlarla 62 lvl (8degree) glavie-spear-sword-blade SOS !! 66 lvl (8degree) glavie-spear-sword-blade SOM !! 70 lvl (8degree) glavie-spear-sword-blade SOSUN !!!!!!!!! ALABİLİRSİNİZ EVET YANLIŞ DEİL.BANKAYA GİDİN VE ORDA HONOR İTEM E BAKIN.(sadece akademi kurabilenler)MESELA 70 LVL SOSUN GLAVİE İÇİN 250 HONOR POİNT KASIN VE SADECE 4.6MİLE 70 LVL SOSUN GLAVİE ALIN...MUHTEŞEM GERÇEKTEN...BU Bİ BUG YADA HİLE DEİLDİR OYUNUN BİZLERE YENİ Bİ SUNUMUDUR.!!! ancak bu glavieler spearlar bladeler vs vs. hepsi sadece 5 kez tamir ettirilebiliyor (bakarsanız altında blue şekilde yazar bu.ama 5 kereden sonra nolcak demeyin. zaman arttırıcı da var oda honor pointle alınıyo yanış hatırlamıyorsam 10 honor point olması lazımdı ... evet hadi hep birlikte honor point kasmaya...artık herkesin sosun bulma şansı var daha cok honor point o kdar parlak silah (TABİ DAHA KİMSE HONOR POİNT KASMAYİ BİLMİYYOR ODA İÇİN DİER TARAFI
Alchemy Probabilty Tamir mi demek bi sözlüğe bak istersen Benim Bunadn Anladığım Eğer elixir basarsan direk +5 olcak yoq ben taş bascam diosan 5 kere kesin tutacak
abi nasıl bi konu bu yaa koptum wallaha
quote:
Silkroadci Tarih 31 Temmuz 2007; 9:36:17
quote:
nickini okudum okurken türkce bir cümle cikti
bende yeni fark ettim
bu ne yaa
bende ing. biliom diom
bi türlü ne yazdıını anlamadmım
[zuhaha.gif]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme