Arkadaşlar ben fifa07 oynuyorum.Sorunum şöyle bilgisayarı yeni açınca oyundayken sorun yokk ama 2-3 maçtan sonra kasmaya başlıyor.res attınca tekrar başa sarıyor bunun nedeni nedir bilgisayarımda yetersiz donanımmı var
Maça girdiğinde kasabilir, bendede oluyordu menudeyken normal maçda kasıyordu, birde online oynuyorsan cok kasar
Grafik değerini LOW yap belki yardımcı olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
Grafik değerini LOW yap belki yardımcı olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Wintrax
Arkadaşlar ben fifa07 oynuyorum.Sorunum şöyle bilgisayarı yeni açınca oyundayken sorun yokk ama 2-3 maçtan sonra kasmaya başlıyor.res attınca tekrar başa sarıyor bunun nedeni nedir bilgisayarımda yetersiz donanımmı var
2-3 maçtan sonra kasmaya başlıyor. demissin Yeterince hava almiyor olabilir kasan ,icini iyice bi temizle ,fan tak sorun cozulur...
2-3 maçtan sonra kasmaya başlıyor. demissin Yeterince hava almiyor olabilir kasan ,icini iyice bi temizle ,fan tak sorun cozulur...
ama res atınca kayboluyor 2 maçtan sonra yine aynı
ısı problemi, fanlarda sorun var arkadaşım
Kasayı çıkart balkona götür kurutma makinesi yardımıyla içini bir temizle tozlardan kurtulsun fanlar azda olsa rahatlayacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme