Şimdi Ara

BEYLER OKUL 8:40DA BASLİYOR 4:20DE BİTİYOR HİC SOSYAL OLAMİYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halinize şükredin... 12.50 de başlıyo 18.40 da bitiyo.
  • Benim 9.00 ve 16.10. Okuldan sonra bol vaktin var. Okuldaki veya başka arkadaşlarınla takıl dışarlarda olmadı git fitness a okuldan sonra işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan.a B kullanıcısına yanıt
    Tam gün okullar hep öyle,okuldan sonra noluyor yada hafta sonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazienza

hangi okul bu hocam oha derler

benim okulum 8.10-16.55 arasi ne olmus yani?

Konuya gelirsek, ben gunde 10 ders yapiyorum gayet de sosyalim. illa disarda ki sosyalleseceksin? ortamin okulda olsun o sosyallik degil mi? okul cikisi da gidiyoruz bir yerlere ayrica ama seninki bahane degil ki. nedir yani annen mi izin vermiyo eve gec gelmene yas kac bu nasil konu

• Sabah 08:00, Akşam 05:30 arası okulda oluyordum bende o zamanlar çok söverdim ama şimdi özlüyorum o günleri.
  • Sabah 7 kalkış, 7:30 servis 8:30 da ders. 16:00 bitiyor. Eve dönüş tam bir işkence yaklaşık 2 km yürüyorum + tren kullanıyorum. 5:30 gibi evdeyim o yorgunlukla oynadığım oyundan bile zevk alamıyorum. Haftada 3 günde 6 da bitiyor okul

• vay vay vay kiki vay vay
  • Sabah 9 akşam 7.20 özel okul ev uzak bi de sen düşün halimi

Eve geliyorum saat 8.20 gibi oluyor sonra yemek bekle yemek ye bi de gün içinde duş alsan 10u buluyor saat

• Ben liseyi bitireli 3 sene gecmis.Teknik lisede Elektrik-Elektronik bolumu okudum.Hergun 6.45'te uyanirdim 7.15 gibi evden cikardim 8 gibi okulda olurdum.Ilk sene bi gun bosum vardi yani bi gun okula gitmiyordum ama diger 4 gun 16.30 da dersim biterdi.Yine de okuldan gelince kendime vakit ayirirdim.Bilgisayar oynamaktan ziyade arkaslari arar bizim evin yanindaki parkta oturur,yiyecek icecek biseyler alir,top falan oynardik.Neyse ilk seneyi boyle bitirdik.Ikinci sene de bigun yarim gunum vardi.Meslek lisesi oldugu icin surekli konya sokak a gider malzeme falan alirdik.Yarim gun Carsamba gunuydu,Her carsamba arkadaslarla ps oynamaya,cs oynamaya falan giderdik ya da kizilayda falan otururduk.Tabi Kis gelince mecburen eve geliyorduk.2. Sene yogun oldugu icin pek fazla aktivitem olmazdi.Bi sonraki sene Lise 3 olduk.Herkes abi oldu tabi.Biraz da okulun ciddiyetinden ayrildik.Aylik ne kadar para aliyosam hepsini bitirirdim.Hatta para yetmezdi surekli annemden para alirdim.O zaman devamsizlik 20 gundu.Neredeyse hergun okuldan kacardik.Ama yine de 2 donemin birinde Eve tesekkur belgesiyle giderdim.Gerçi 2. Donem haytaligi biraz birakmistim.Son seneye gelecek olursak,son senede neredeyse hic sosyal aktivitem olmadi.Surekli uni sinavina calistim,surekli.Arkadaslar yasiyomusun falan diye ararlardi.Sinava da sadece lise sonda calistigim icin pek meyvesini alamadim.Diyecegim o ki;Uni sinavina calisacaksaniz,sadece son sene calismayin 2. Ve 3. Senelerde uni sivaninin temelini hazirlayin.

• Lan bizimki de 08:30 - 15:40 'tı her gün git gel 30 km yol yapıyordum. Lise sıkıntı birader

• Sabah 8.10 aksam 18.00
    Gunluk 11 ders ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.