Şimdi Ara

beyler pathostaaaa acill yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • :(:(:( Beyler bn pathosun açıldığında 4 hafta içerisinde 62 lwl bi rogu3 kastım 1 yıl için almanyaya tatile çıkmıştım fakat döndüğümde char soyulmuştu lwl 61 oomuş np 140 k dan 70 k ya düşmüş itemler +8 md ler +1 rebith shell set 2 kekuru ring ws hepsini soymuşlar ve inanmıyacak sınız 9 milyar para hepsi gitmiş uzun zmanadır uraşıyorum ama ne gb satan bula bildim ne de item satan şimdi parayla hiç bişe almıyorum sizlerden para ve item yardımı istiyorum bzı videolarda adamlar itemleri çöpe atıyor onun yerine bana yollarsanız sevinirim birde bn dilenmiyorum forumda dilenmek yasak biliyorum sadece yardım ve tavsiyede bulunuyorum
    l den yardım için nick

İD-LetsMor3
    clan-p3gasus
    np-70xxx
    ırk-human
    lwl-62
    server-pathos

• quote:

Orjinalden alıntı: Letsmor3

:(:(:( Beyler bn pathosun açıldığında 4 hafta içerisinde 62 lwl bi rogu3 kastım 1 yıl için almanyaya tatile çıkmıştım fakat döndüğümde char soyulmuştu lwl 61 oomuş np 140 k dan 70 k ya düşmüş itemler +8 md ler +1 rebith shell set 2 kekuru ring ws hepsini soymuşlar ve inanmıyacak sınız 9 milyar para hepsi gitmiş uzun zmanadır uraşıyorum ama ne gb satan bula bildim ne de item satan şimdi parayla hiç bişe almıyorum sizlerden para ve item yardımı istiyorum bzı videolarda adamlar itemleri çöpe atıyor onun yerine bana yollarsanız sevinirim birde bn dilenmiyorum forumda dilenmek yasak biliyorum sadece yardım ve tavsiyede bulunuyorum
    l den yardım için nick

İD-LetsMor3
    clan-p3gasus
    np-70xxx
    ırk-human
    lwl-62
    server-pathos

140k , +8 md 4 hafta ıcerısınde belkı md olabılırde 140k np bence sacma :S

• ya 140 k np 1 hafta içerinse değilki 62 lwl 4 hafta içerisindee :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım pls
    9 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.