Şimdi Ara

Beyler Polis Çalınma Durumunda Parmak İzi Bakmıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
23.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tahmini çalınan miktar 10 milyar. O altınların yanında bir bu miktar kadar daha altın varmış. Ama onu almamış çalan bu nasıl iş anlamadım.

Temizlikçi güvendiği biri ona suç atmak istemiyor. Kimseninde günahını almaya gerek yok ama en son o varmış akşam evde.

Polis su için üstüne muamelesimi yapar , araştırırmı ne dersiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evden Altınlarınız Çalındı mı? Parmak İzi İncelemesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bir eve hırsızlık girişi oldukça stresli bir deneyim olabilir, özellikle de değerli eşyalarınız çalındıysa. Altınlarınızın çalındığını fark ederseniz, hızlı hareket etmeniz ve durumu polise bildirmeniz önemlidir. Ancak, birçok kişinin merak ettiği bir soru vardır: Polis memurları evden altın çalınma durumunda parmak izi inceler mi?

Polis Parmak İzi İnceler mi?

Cevap genellikle evet olsa da, her durum farklıdır. Polis memurları, parmak izi incelemesi yapmayı seçip seçmeme kararını aşağıdakiler gibi çeşitli faktörlere dayanarak verirler:

• Kanıtın miktarı: Parmak izi bırakacak kadar kanıt yoksa polis parmak izi incelemesi yapmayabilir.
    • Suçun ciddiyeti: Altın hırsızlığı gibi ciddi suçlarda polis parmak izi incelemesi yapma olasılığı daha yüksektir.
    • Mevcut kaynaklar: Polis departmanının parmak izi incelemesi için sınırlı kaynakları olabilir.

Parmak İzi İncelemesinin Önemi

Parmak izi incelemesi, suçluları belirlemede ve hatta birden fazla suçu birbirine bağlamada güçlü bir araç olabilir. Parmak izleri benzersizdir ve herkesin kendine ait bir parmak izi seti vardır. Bu nedenle parmak izi incelemesi, şüphelileri tanımlamada ve suçları çözmede kritik bir rol oynayabilir.

"Evden Altınlarım Çalındı, Ne Yapmalıyım?"

Altınlarınız evinizden çalındıysa, aşağıdaki adımları izlemeniz önemlidir:

• Derhal polise bildirin: Hırsızlığı en kısa sürede polise bildirmek, soruşturmayı hızlandırmaya yardımcı olacaktır.
    • Kanıtları koruyun: Altınlarınızı çalındığı alanı rahatsız etmemeye çalışın. Polis, parmak izi ve diğer kanıtları toplamak için olay yerine gelecektir.
    • Kayıt tutun: Çalınan altınların bir listesini ve varsa resimlerini yapın. Bu kayıt, sigorta amacıyla ve polisin soruşturmasını desteklemek için faydalı olacaktır.

"Çalınan Altın Nasıl Bulunur?"

Polis parmak izi incelemesi veya diğer yöntemlerle suçluyu tespit ettikten sonra çalınan altınlarınızı bulma şansınız artar. Ancak, altınların bulunması zaman ve çaba gerektirebilir.

Parmak izi incelemesi, evden altın çalınma durumunda polis memurlarının kullanabileceği önemli bir araçtır. Polis memurlarının parmak izi incelemesi yapıp yapmayacağına karar vermesi, her davanın benzersiz koşullarına bağlıdır. Çalınan altınlarınızı geri almak istiyorsanız, durumu derhal polise bildirmeniz, kanıtları korumanız ve kayıt tutmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu bilgisi olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

yokmu bilgisi olan.
    baksada farketmiyor genelde sonuç çıkmaz su iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

baksada farketmiyor genelde sonuç çıkmaz su iç

Alıntıları Göster
    tamam 94 lü kardeşim
  • quote:

tamam 94 lü kardeşim

Alıntıları Göster
    Eğer polisin aldığı parmak izleri suçlu veritabanındaki birine aitse adamı bulurlar.
    Ama adamın daha önceden sabıkası yoksa zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero000

Eğer polisin aldığı parmak izleri suçlu veritabanındaki birine aitse adamı bulurlar.

Alıntıları Göster
    organize değilllerse su içersin...(genelde)

organizeyse bi şekilde bi zaman yakalanır senin altınları çaldığı belli olur...

ama gelir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 14 Nisan 2012; 0:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero000

2 temizlikçi gelmiş günahını almayalım ama eğer başka bir hırsız olsa herhalde hepsini alırdı.
  • Halamin evinden de altin calindi parmak izi falan aldilar hic bisi bulamadilar rahat ol
    Bu arada gule gule harca
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Halamin evinden de altin calindi parmak izi falan aldilar hic bisi bulamadilar rahat ol
    Bu arada gule gule harca
    2 yıl evvel bizim eve de girmişti hırsız. Bizden de bir miktar nakit ve altın çalınmıştı parmak izlerimiz alındı evde ne var ne yok üzerinden parmak izleri alındı. Ancak 2 yıl oldu ne bir haber var ne bir iz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tractor

2 yıl evvel bizim eve de girmişti hırsız. Bizden de bir miktar nakit ve altın çalınmıştı parmak izlerimiz alındı evde ne var ne yok üzerinden parmak izleri alındı. Ancak 2 yıl oldu ne bir haber var ne bir iz.

Alıntıları Göster
    kusura bakma ama hikayende bazı çarpıklıklar var.Sanki altınları sen yok edecekmişsin gibi duruyor.Hizmetçinin parmak izi her tarafa bulaşır zaten, çalmaya niyetli ise silmiştir belki.Polis neden su iç muamelesi yapsın oyun mu oynuyor polis?Araştırırlar tabi parmak izlerini.Böyle olaylarda insanların ilk yaptığı zaten polisi aramak oluyor, sanki kafanda birşeyler planlıyormuşsunda bize soruyorsun gibi.Polisin dünya kadar çalışan memuru var böyle benim sorduğum gibi olayı soruşurtururken konuyu çeşitli noktalardan sorguluyor işte.Polisi neden aramadınız çalındıysa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tractor

Alıntıları Göster
    dalga geçilcek durum değil hem haddinizi bilip yazı yazın.
  • Altınların bir kısmı çalınıp bir kısmı bırakıldıysa. Genelde çocuklar yaparmış en çok bu tarz davranışları. Çocuk varsa etrafta, bi ağzını arayın derim %90 onlardan çıkacaktır olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_nesil_deli

kusura bakma ama hikayende bazı çarpıklıklar var.Sanki altınları sen yok edecekmişsin gibi duruyor.Hizmetçinin parmak izi her tarafa bulaşır zaten, çalmaya niyetli ise silmiştir belki.Polis neden su iç muamelesi yapsın oyun mu oynuyor polis?Araştırırlar tabi parmak izlerini.Böyle olaylarda insanların ilk yaptığı zaten polisi aramak oluyor, sanki kafanda birşeyler planlıyormuşsunda bize soruyorsun gibi.Polisin dünya kadar çalışan memuru var böyle benim sorduğum gibi olayı soruşurtururken konuyu çeşitli noktalardan sorguluyor işte.Polisi neden aramadınız çalındıysa?

ben orda olsam illaki ilgilenirim , Ablam evde yalnız eniştemde nöbette. 10 saatlik yer yakın yer olsa durmam zaten.

polise haber verirler yüksek ihtimal yarın. ama hepimiz biliyoruz ki su iç muamelesi yüksek ihtimal , önce buna benzer başımıza gelen durumda öyle olmuştu.

hey Allah'ım yardım istemek için konu açıyoruz adamlar utanmasa sen çaldın diyecek ne biçim oldu bu forum ya

• quote:

dalga geçilcek durum değil hem haddinizi bilip yazı yazın.

Alıntıları Göster
    bizim polis çok dostumuz var, adli işlere uzak değilim, yazımda dalga geçtiğim bir nokta görüyor musun?Benim değinmek istediğim nokta polisin bakış açısı.Polis su iç üstüne der demek dalga geçme değilse ben dalga geçmenin ne demek olduğunu bilmiyorum.Ciddi yardım istiyorsan polisi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Altınların bir kısmı çalınıp bir kısmı bırakıldıysa. Genelde çocuklar yaparmış en çok bu tarz davranışları. Çocuk varsa etrafta, bi ağzını arayın derim %90 onlardan çıkacaktır olay.

kardeşim böyle bir durumda var ama suçlamak istemiyor Ablam kimseyi.

dediğim gibi burda sıkıntı yaptım 10 saat uzaktalar moral falan kalmadı sağlık olsunda üzülüyor işte yalnız şimdi.
  • quote:

quote:

Altınların bir kısmı çalınıp bir kısmı bırakıldıysa. Genelde çocuklar yaparmış en çok bu tarz davranışları. Çocuk varsa etrafta, bi ağzını arayın derim %90 onlardan çıkacaktır olay.

dediğim gibi burda sıkıntı yaptım 10 saat uzaktalar moral falan kalmadı sağlık olsunda üzülüyor işte yalnız şimdi.

Çocuğun yaşı büyük gibiyse suçlamayın tabi, ama 7-8 yaşındaysa direk üstünü ve odasını arayın derim. Hatta yaşı 7-8 ise direk %100 çocuk almıştır diyebilirim. Hırsız hem altını alacak hem bi kısmını bırakacak? İmkansız.

Geçmiş olsun bu arada, benim de ilk 3 aylık maaşımla aldığım altınlarımı babam gereksiz bi ticaret uğruna harcamıştı (kendisinin 2-3 günde kazandığı para). Çok üzülmüştüm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

Çocuğun yaşı büyük gibiyse suçlamayın tabi, ama 7-8 yaşındaysa direk üstünü ve odasını arayın derim. Hatta yaşı 7-8 ise direk %100 çocuk almıştır diyebilirim. Hırsız hem altını alacak hem bi kısmını bırakacak? İmkansız.

Olayın çıkış noktasıda o zaten. Ayrıca bundan bir süre öncede değerli yüzük kaybolmuş.

-----------------------------------
    Akıllıca yazanlara teşekkürler biz burda sıkıntı yaparken dalga konusu yapılacak haddide bulanlar var..

Bu forumdan soğumaya başladım önceden konu açtığımızda yardıma gelenler moral verenler olurdu

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun bu arada, benim de ilk 3 aylık maaşımla aldığım altınlarımı babam gereksiz bi ticaret uğruna harcamıştı (kendisinin 2-3 günde kazandığı para). Çok üzülmüştüm.

Alıntıları Göster
    Citizen seni yakalamışken sorayım konuyla pek alakalı değil ama, sen dh'de çalışan mısın yoksa sahiplerinden misin, sahibi kim acaba bu şirketin?Silinirse bu mesaj alınmam ne de olsa konu ile alakasız.

• quote:

quote:

quote:

babanın iş adresini ver bunun hesabını soralım istersen reis

Bence işin peşini bırakmayın.Bir hırsız varsa yakalansın.bugün para çalarlar yarın daha kötü şeyler de yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 14 Nisan 2012; 2:59:22 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Polis bu durumlarda sıcağı sıcağına parmak izi almak zorunda. Belli bir süre geçince o parmak izleri kayboluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.