Şimdi Ara

BEYLER SAYISALIM TM DAHA İYİ GELİYOR YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAYISALIM NORMALDE SINAVDA YGS1 30 K YGS5 YANİ TM AGIRLIKLI PUANDAN 23 K YAPTIM MİLLET DİYOR MÜHENDİSLİK COK VAR COK AZ ÜCRETE ÇALIŞIYOLAR HUKUK OKUSAM RAHAT OLURDUM ÇOK KOLAY TM NASIL KAZANAMIYOLAR ANLAMIYORUM SAYISAL FEN BORU GİBİ TMDE OTUR EZBERLE DERSE BİLE GEREK YOK VE AVUKATLAR CUVALLA PARA GOTURUYOLAR BUDA İNSANA KOYUYOR SİZCE EDEBİYATADA ÇALIŞSAMMI AMA BU ARADA FEN KONULARI AKSAR NASIL Bİ YÖN İZLEMELİYİM OLUCAGIM MESLEKTE İNSANI MADDİ OLARAK DOYURMALI YANİ EN AZINDAN DEĞMELİ O KADAR OKUMAK GÜZELDİR AMA DEĞMELİ YANİ ŞARKICILAR SÖYLEYİP TRİLYONLAR ALIRKEN OKUYUP DEVLETİNE MİLLETİNE YARARLI İNSAN OLURKEN O KADAR CÜZİ MİKTARLARA BOYUN EĞMEMELİ BENCE EMEK HIRSIZLIĞI OLUR

• Hocam isterseniz yaparım diyorsanız tm'den devam edin. Benim de 16K ama ben istemediğim için yönelmedim o tarafa. Ama iyi karar verin, bi ömrünüz sonuçta nu karara bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendis çokta avukat azmı sanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühendis, avukat, öğretmen, işletme bunlar elini sallasan 1 milyon tanesine çarpacağın bölümler. Kariyer yapabileceğine inandığın bölüme gir.
  • TMLER sürünsün abi ya başlarım böyle işe SAYISALLAR zaten lise boyunca çekiyolar hem edebiyat tarih goruyoduk hemde fen dersleri onlar sadece edebiyat tarih kaldıki kendi branşları gorsunler biz fen gorurken onları bosbos dersleri telefonda takılıyolar çıkıp mac yapıyolardı dışarı başlarım böyle işe mühendisler 1500'le başlarsan şükret panpa falan yazmıslar nette ulan amele mi calıstırıyonuz ..... neyse simdi ceza almıştım sovmek istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.