dedigim gibi , tip aslinda cok kotu degil ,asosyalde degilim ama 17 yildir cikma teklifi etmeye cesaret edemiyorum ne yapmliyim
sende abaza kalmişin benim gibi üzüldüm kanka
şunu bi uygula
Görücü üsülü evlilik nedir ? görücü usulü denilen şey, önce annesi gider bakar kıza..sonra damat adayı da gelir kızla bakarlar birbirlerine..beğenirsen tamam dersin beğenmezsen ı ıhh cık dersin olur biter..nişanlılık dönemi oluyor zaten..o sırada birbirinizi çıkar gibi tanıyorsunuz..baktın sana göre değil, geçinemiyorsun, nişan atılır..normal şeyler bunlar.
HOCA evlenmek istemiyom , sevgilim olsun onu opeyim kahvaltiya gidelim okul cikislarinda bulusup gunumuzun nasil gectigini anlatalim , sacini oksiyim annemle tanissin onu istiyom
quote:
Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya
quote:
Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN
quote:
Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya
dedigim gibi , tip aslinda cok kotu degil ,asosyalde degilim ama 17 yildir cikma teklifi etmeye cesaret edemiyorum ne yapmliyim
sende abaza kalmişin benim gibi üzüldüm kanka
şunu bi uygula
Görücü üsülü evlilik nedir ? görücü usulü denilen şey, önce annesi gider bakar kıza..sonra damat adayı da gelir kızla bakarlar birbirlerine..beğenirsen tamam dersin beğenmezsen ı ıhh cık dersin olur biter..nişanlılık dönemi oluyor zaten..o sırada birbirinizi çıkar gibi tanıyorsunuz..baktın sana göre değil, geçinemiyorsun, nişan atılır..normal şeyler bunlar.
HOCA evlenmek istemiyom , sevgilim olsun onu opeyim kahvaltiya gidelim okul cikislarinda bulusup gunumuzun nasil gectigini anlatalim , sacini oksiyim annemle tanissin onu istiyom
anliyorum seni kardeşim AYNİ DURUMDAYİZ bende onlari istiyorum :(
ama bu işler kolay değil ben 20 yil dan beri bu aciyi çekiyorum sen biliyonmu ? belki daha fazla
hiç gerçekten sevemedim birini elini tutamadim öpüşemedim. biliyonmu ?
görücü üsülü en iyisi bence
yada face hesap aç kendine bütün kizlari ekle tutturusun belki
bol şanslar
allah işini rast getirsin
Bakın gençler kafada kurmadan yapın diyorsunuz iyi hoş ama her zaman en kötüsüne hazırlayın kendinizi. Gerçi bende bir kızdan hoşlanıyorum ama konuşamıyorum bile bırak reelde Facebook'ta bile görünce elim ayağıma dolanıyor.
Ufak yaşadığım tecrübe(A: Ben S: Kız) Lise 2'deydim o zamanlar yani bundan 4 sene öncesi. 2 hafta boyunca kıza yavşama politikası belirlenir ve arkadaş çevresine tanıtım yaptırtılır. Her akşam mesajlaşılır. Son finale geldiğimizde geçen dialog; A: S seni artık daha yakından tanımak istiyorum S: Ama ben seni tanımak istemiyorum A: Hass...
Sonuç: Az kalsın lise 2'de kalıyordum hayatımın en kötü 6 ayıydı neyseki kız sonra okuldan ayrıldı. Bende bir düzene girdim sonrasında ama gerçekten kötüydü
Özet: Kendinizi her zaman en kötüsüne hazırlayın işiniz çok çok garanti olmadığı sürece.
büyük ihtimalle bug olmalı. ticket at.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme