Şimdi Ara

beyler sevgilim olmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya

dedigim gibi , tip aslinda cok kotu degil ,asosyalde degilim ama 17 yildir cikma teklifi etmeye cesaret edemiyorum ne yapmliyim

sende abaza kalmişin benim gibi üzüldüm kanka

şunu bi uygula

Görücü üsülü evlilik nedir ? görücü usulü denilen şey, önce annesi gider bakar kıza..sonra damat adayı da gelir kızla bakarlar birbirlerine..beğenirsen tamam dersin beğenmezsen ı ıhh cık dersin olur biter..nişanlılık dönemi oluyor zaten..o sırada birbirinizi çıkar gibi tanıyorsunuz..baktın sana göre değil, geçinemiyorsun, nişan atılır..normal şeyler bunlar.

HOCA evlenmek istemiyom , sevgilim olsun onu opeyim kahvaltiya gidelim okul cikislarinda bulusup gunumuzun nasil gectigini anlatalim , sacini oksiyim annemle tanissin onu istiyom

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

dedigim gibi , tip aslinda cok kotu degil ,asosyalde degilim ama 17 yildir cikma teklifi etmeye cesaret edemiyorum ne yapmliyim

sende abaza kalmişin benim gibi üzüldüm kanka

şunu bi uygula

Görücü üsülü evlilik nedir ? görücü usulü denilen şey, önce annesi gider bakar kıza..sonra damat adayı da gelir kızla bakarlar birbirlerine..beğenirsen tamam dersin beğenmezsen ı ıhh cık dersin olur biter..nişanlılık dönemi oluyor zaten..o sırada birbirinizi çıkar gibi tanıyorsunuz..baktın sana göre değil, geçinemiyorsun, nişan atılır..normal şeyler bunlar.

HOCA evlenmek istemiyom , sevgilim olsun onu opeyim kahvaltiya gidelim okul cikislarinda bulusup gunumuzun nasil gectigini anlatalim , sacini oksiyim annemle tanissin onu istiyom

anliyorum seni kardeşim AYNİ DURUMDAYİZ bende onlari istiyorum :(

ama bu işler kolay değil ben 20 yil dan beri bu aciyi çekiyorum sen biliyonmu ? belki daha fazla

hiç gerçekten sevemedim birini elini tutamadim öpüşemedim. biliyonmu ?

görücü üsülü en iyisi bence

yada face hesap aç kendine bütün kizlari ekle tutturusun belki

bol şanslar

allah işini rast getirsin

• Bakın gençler kafada kurmadan yapın diyorsunuz iyi hoş ama her zaman en kötüsüne hazırlayın kendinizi. Gerçi bende bir kızdan hoşlanıyorum ama konuşamıyorum bile bırak reelde Facebook'ta bile görünce elim ayağıma dolanıyor.

Ufak yaşadığım tecrübe(A: Ben S: Kız) Lise 2'deydim o zamanlar yani bundan 4 sene öncesi.
    2 hafta boyunca kıza yavşama politikası belirlenir ve arkadaş çevresine tanıtım yaptırtılır. Her akşam mesajlaşılır. Son finale geldiğimizde geçen dialog;
    A: S seni artık daha yakından tanımak istiyorum
    S: Ama ben seni tanımak istemiyorum
    A: Hass...

Sonuç: Az kalsın lise 2'de kalıyordum hayatımın en kötü 6 ayıydı neyseki kız sonra okuldan ayrıldı. Bende bir düzene girdim sonrasında ama gerçekten kötüydü

Özet: Kendinizi her zaman en kötüsüne hazırlayın işiniz çok çok garanti olmadığı sürece.

• büyük ihtimalle bug olmalı. ticket at.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.