Şimdi Ara

Beyler sevgilinin amacı ne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açan haklı.Maalesef türk kızlarının çoğu egolu,bencil,pis,kendini üstün gören kızlar..Sorunlarını anlatiyorlar dinliyorsunuz sen bişey diyince saçma sapan konuşup konu değiştiriyor.Bir de kendini böyle üstün görmeler yokmu..Emir felan vermeler bilmem ne.Kezbanca davranışlar sergiliyorlar o yüzden çıktığım hiç bir kıza aşık olmadım ve hepsiyle ihtiyaçlarimi görüp ayrıldım ve mutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

Yasin kac?Ask boyle mantiksal bisey degildir.Kalp gormek,her gun iki kelime olsada konusup sesini duymak ister.Hayatta ki en degersiz insan olsan ve seni gercekten sevebn bi sevgilin olsa her seye yeter o tek basina.Sana bakmasi,seni dusunerek biseyler yapmasi,opmesi koklamasi,yatarken basini ve bi elini gogsunuze koymasi kocaman bi mutluluga yeter

Altına imzamı atarım.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seveni dürterler dürteni severler

• Sekis

• quote:

Orijinalden alıntı: i am not American

quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

sevgilinin amacı mı olur?çıkar varsa işin içinde, aşk nerde?
    Sevgili demeyin şuna siz sırf çıkar(seks, ego, sosyal statü) amaçlı sıradan bir insan ilişkisidir o.hayvanların kur yapması gibi.

Amaç derken o anlamda demek istemedim, yazıyı okumadın galiba bende aynı şekilde "çıkar varsa işin içinde aşk nerde" kısmını anlattım biraz, amaç kelimesini biraz yanlış kullanmışım evet

aşağı yukarı aynı şeyi savunuyoruz.yazının bir kısmını okudum parça parça.malum çok uzun.
    son kısımdaki ilişkiye aldığınız kadar değer verin tarzı birşey demişsin.o bana uymuyor.cidden seviyorsam karşıdakine hissettiririm.insanlar adi.başkalarını önemsemezler kullanırlar.böyle olmasa dünya daha güzel ve aşk dolu bir yer olabilirdi.dürüstlüğü de eklemeden edemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Konuyu açan haklı.Maalesef türk kızlarının çoğu egolu,bencil,pis,kendini üstün gören kızlar..Sorunlarını anlatiyorlar dinliyorsunuz sen bişey diyince saçma sapan konuşup konu değiştiriyor.Bir de kendini böyle üstün görmeler yokmu..Emir felan vermeler bilmem ne.Kezbanca davranışlar sergiliyorlar o yüzden çıktığım hiç bir kıza aşık olmadım ve hepsiyle ihtiyaçlarimi görüp ayrıldım ve mutluyum

Kesinlikle kesinlikle, onlara bu egoyu verende bizleriz aslında bir nebze, o sonda yazdığım işte değer alma verme eşitliği önemli bu konuda, seviyorsun ve onun için her şeyi yaparsın çok değer veriyorsun ama o kız bunu anladığında seni kullanmaya başlıyor, buluşmaya gidiceğin, eski arkadaşlarından tut her istediğini yaptırmaya, bir süre sonra emirler başlıyor zaten, hiçbir zaman hata kabullenmeme, hep diğer kişiye çamur atma, onun yaptığı bir hatayı konuşurken 2 dakika sonra bir bakıyorsunuz konu size dönmüş falan, gerçekten bıkkınlık veren durumlar

• Maksimum 1 yılın sonunda evlilik görünmeyen ilişki bence saçmalıktan başka bir şey değil. Ayakkabı gibi gittiyse gitti boşver yarın belki daha iyisini bulursun zihniyetine sahip kız veya erkek farketmez cinsel dürtülerini ve duygusal ataklarına yenildiği için ilişkiden ilişkiye koşuyor. Halbuki gerçek aşk ve sevgi bu değildir. Onu düşünmeden yapamazsın biran önce aile kurmak istersin. Ne yazık ki sevgilinin de 2. eli çıktı. Anlıyacağınız gerçek aşıkların bitmesine az kaldı.

• Evlendiğimizde karşı cinsin düşüncelerini daha kolay anlayalım diye, ve tabi ki de de tecrübemizi eşimize hava atarak gösterelim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Maksimum 1 yılın sonunda evlilik görünmeyen ilişki bence saçmalıktan başka bir şey değil. Ayakkabı gibi gittiyse gitti boşver yarın belki daha iyisini bulursun zihniyetine sahip kız veya erkek farketmez cinsel dürtülerini ve duygusal ataklarına yenildiği için ilişkiden ilişkiye koşuyor. Halbuki gerçek aşk ve sevgi bu değildir. Onu düşünmeden yapamazsın biran önce aile kurmak istersin. Ne yazık ki sevgilinin de 2. eli çıktı. Anlıyacağınız gerçek aşıkların bitmesine az kaldı.

gerçek aşklar biteli çok oldu gibi ama yine de hayaller ve ümitlerim var.bir gün O'nu bulabilme ümidi onu özleme bekleme de zevk veriyor bazen.ama yanında olmayışı da çok koyuyor düşününce

• Bana göre kız işi boş bir iştir.herkes yok 2 tane yok 50 tane kızla çıktım diyiyor sonra bir kızla evleniyor ufluyo pufluyor.eee sonuç kötü bir ayrılık

• yazdıklarını okudum usta çokta haklısın dediklerinde '' o iki gün geçer unutmuş olur'' dediğin noktada hele ki. Aynı şey bu yaz geldi başıma, ben deliler gibi sevdim ama o bir an olsun bile sevmemiş beni. sonuçta üzülen ben oldum o çoktan unutmuştur bile.
  • hoca zaten sevmediğin kızla sevgili olmak saçmalık, ergen işi . ergenler birşeyleri yaşamak için sevgili olmak zorunda hissediyor kendilerini he sevdiğin kızsa zaten sen sevgili olmadan öncede çift kişilik düşünürsün acaba napıyor akşam vs
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.