Şimdi Ara

Beyler Sınıfa Çalınacak Şarkılar Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık 1,5 yıldır akustik çalıyorum. Ama sesim o kadar da güzel olmadığı için hep gitar tekniklerine çalıştım hocamla. Sürekli yabancı şarkılar, dorian kalıplar, blues kalıpları vb.. çalıştık
    Çok hızlı bare akorları geçebiliyorum olmadı kapo kullanırım. Sınıf genel olarak işte pop dinliyor, klasik türk kızı gibi emre aydın, duman, teoman falan da dinliyor bu şarkıcılar yüksek zumrede popüler olduğu için. Neler önerirsiniz

• Arkadaşların mı istedi niye çalıyorsun noluyor anlamadım. Emre aydınla teoman iyidir bence onlardan git derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __JokeR__ kullanıcısına yanıt
    Hocam gitara yeni başlayan bir arkadaş daha var işte (yakın arkadaşım). O öğrendiği için getiriyor haftanın belli günleri okula işte. Benim de çaldığımı biliyorlar veriyorlar elime gitarı, tabi klasik gitar ne yapabilirim counting stars'ı arpej şeklinde çalıyorum, stairway to heaven çalıyorum sonra hadi ben hava alıcam diyip çıkıyorum. Önümde tablotürlerim, müzik dosyam falan yok ki, küçük düşmüş hissediyorum, bu arkadaş son hafta gitar getirsen ya sınavlar bitince dedi. Ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UMadBro?

Hocam gitara yeni başlayan bir arkadaş daha var işte (yakın arkadaşım). O öğrendiği için getiriyor haftanın belli günleri okula işte. Benim de çaldığımı biliyorlar veriyorlar elime gitarı, tabi klasik gitar ne yapabilirim counting stars'ı arpej şeklinde çalıyorum, stairway to heaven çalıyorum sonra hadi ben hava alıcam diyip çıkıyorum. Önümde tablotürlerim, müzik dosyam falan yok ki, küçük düşmüş hissediyorum, bu arkadaş son hafta gitar getirsen ya sınavlar bitince dedi. Ondan.

Elektroya geçmeyi düşünüyor musun ? Eğer geçersen haber et. Davul çalıyorum ben de eskişehir veya istanbul civarlarında olursan beraber müzik yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

Orijinalden alıntı: UMadBro?

Elektroya geçmeyi düşünüyor musun ? Eğer geçersen haber et. Davul çalıyorum ben de eskişehir veya istanbul civarlarında olursan beraber müzik yaparız

Düşünüyorum ama lise4 bittikten sonra almayı düşünüyorum. Aileme fazla baskı oluşturmak istemem. Daha 5 ay önce Telefon aldırdım. Çanakkale civarında oturuyorum, gitar elektro akustik, amfisi de var.

• __JokeR__ kullanıcısına yanıt
    Hocam Eskişehirdeyseniz mesajınızı bekliyorum konusuruz

• Dostum ben de bassçıyım aynı muameleyi ben de görüyorum, iki üç şarkı çalan piyasa yapıyor işte. Sana tutuşturulan gitar bana da tutuşturuluyor. Ben de Çanakkale'de grup kurmak istersen pm at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.